Ga direct naar hoofdcontent
Spuit die wordt gebruikt om spouw te vullen met spouwmuurisolatie

Deelname isolatieactie: spouwmuur

Kees uit Oss

Wat was de reden dat u meedeed aan de isolatieactie?

Ik heb meegedaan aan de isolatieactie van het regionaal energieloket om mijn (spouw)muur te isoleren. Deze maatregel is ongeveer twee maanden geleden uitgevoerd. We wilden graag wat doen aan ons huis. We hadden al wel eens iets over isolatie gelezen, maar nooit tot actie overgegaan. De brief die we van de gemeente over deze actie ontvingen was erg duidelijk, dus daarna twijfelden we niet meer. Toen hebben we ons ingeschreven. Het bedrag was ook prima.

Hoe is het isoleren van de spouwmuur verlopen?

De man die vanuit het installatiebedrijf langs kwam dacht goed mee. Ons huis had wel iets van isolatie al, maar met nieuwe materialen en methodes konden we toch nog meer energie besparen. De installateur gaf aan dat vloerisolatie bij ons niet mogelijk was, dat was een helder advies. De installatie van de spouwmuurisolatie verliep allemaal goed, precies volgens de afspraak. Die mensen moesten hard werken, maar dat deden ze ook echt. Ze legden ook keurig uit hoe ze te werk gingen. Helemaal geen klachten over. Ik zou een volgende keer zeker weer meedoen aan een actie van het regionaal energieloket. Ik heb geen negatieve ervaringen gehad, alleen positieve.

Meest gestelde vragen

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Vakspecialisten

  • Specialisten voor de uitvoering

  • Adviseurs voor een plan op maat

  • Bekijk keurmerken & certificaten

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice