Ga direct naar hoofdcontent

Mogelijke subsidies & leningen (100)

Op deze pagina ziet u alle subsidies, leningen en belastingvoordelen voor uw gemeente. Gebruik de filter om te zoeken naar de hulp die beschikbaar is. Zoals een lening voor een warmtepomp of isolatie. Na het filteren krijgt u kort informatie over de beschikbare subsidies en leningen. Wilt u meer weten of een subsidie of lening aanvragen? Klik dan door naar de website van de aanbieder.

Lening: Duurzaamheidslening Baarle-Nassau

Aangeboden door: SVn en Gemeente Baarle-Nassau

Min. €2.500,- en max. €25.000,- (incl. btw)

Lening: Duurzaamheidslening Gemeente Diemen

Aangeboden door: Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn)

€2.500 - €5.000

Lening: Duurzaamheidslening gemeente Drimmelen

Aangeboden door: Gemeente Drimmelen

€2.500 - €15.000

Lening: Duurzaamheidslening Gemeente Geertruidenberg

Aangeboden door: Gemeente Geertruidenberg

€2.500 - €15.000

Welke subsidies en leningen zijn voor mij beschikbaar?

U overweegt uw huis of pand duurzamer te maken en zoekt naar manieren om dit te betalen. Voor het duurzamer maken van uw woning bestaan subsidies en leningen. U kunt denken aan isolatie, het installeren van een warmetepomp of het plaatsen van zonnepanelen. Op deze pagina vindt u alle subsidies, leningen en belastingvoordelen voor uw gemeente.

Het vinden van de juiste subsidie of lening kan een uitdaging zijn. Welke subsidies en leningen zijn er? Voor wie zijn deze beschikbaar? Hoe vraagt u subsidie of een lening aan? Op deze pagina helpen we u bij deze zoektocht. U leest hieronder hoe u de juiste subsidie of lening voor u kunt vinden.

  1. Gebruik de filters: Met de filters aan de zijkant van deze pagina kunt u zoeken in de subsidies en leningen. Selecteer wat u wilt gaan verbouwen en verfijn uw zoekopdracht om betere resultaten te krijgen.

  2. Lees de beknopte informatie: Bij elke subsidie of lening staat kort wat het is en voor wie het is. Dit kan u helpen om te weten of deze geschikt voor u is.

  3. Klik door voor meer details: Klik door voor meer informatie naar de website van de aanbieder. U gaat dan naar de website van de aanbieder. Daar vindt u alle voorwaarden en instructies voor het aanvragen van de subsidie.

We hopen dat deze tips u helpen om de juiste subsidie te vinden. Als u nog steeds vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice

Disclaimer: Deze pagina laat zien welke subsidies en leningen u kunt krijgen van de regering, provincies, gemeente en waterschappen. Het Regionaal Energieloket probeert de informatie actueel te houden, maar soms verandert er iets zonder dat wij het weten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleent.

Heeft u iets gevonden dat niet klopt op deze pagina, kunt u dit doorgeven via vragen@regionaalenergieloket.nl. U kunt via dit e-mailadres geen leningen en subsidies aanvragen. Als u een aanvraag wilt doen, klik dan op de subsidie en vervolgens op 'Meer informatie'. U gaat dan naar de website van de aanbieder waar meer informatie staat en u een aanvraag kan starten.