Ga direct naar hoofdcontent

Advies

Welke vorm van advies heb ik nodig?

Heeft u een korte vraag?

Voor korte vragen over bijvoorbeeld een subsidie, lokale actie of hulp bij het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bellen via 088-525 41 10 of mailen naar vragen@regionaalenergieloket.nl.

Andere adviesmogelijkheden

Voor een uitgebreider advies zijn er andere mogelijkheden. Welke vorm van advies voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en situatie. Een energiecoach komt bijvoorbeeld aan huis voor praktische tips, op onze Kennisbank vindt u veel achtergrondinformatie en met een (telefonisch) adviesgesprek krijgt u een uitgebreid plan op maat. Daarnaast kunt u nog speciaal maatwerkadvies aan huis krijgen van een adviseur met een diploma. Bijvoorbeeld als u een energielabel wilt aanvragen voor de verkoop van uw woning. Neemt u ook een kijkje bij onze Veelgestelde vragen? Misschien staat uw antwoord er al tussen. Tot slot delen wij onderaan de pagina 50 energiebespaartips in een handig e-book.

Maatwerkadvies aan huis

Heeft u speciaal advies nodig, voor bijvoorbeeld een subsidieaanvraag of een lening, of de verkoop van uw huis? Dan heeft u waarschijnlijk een officiële adviseur aan huis nodig. Dit bezoek kost geld. Het bedrag verschilt per adviseur en type advies.

Op onze website vindt u een groot netwerk aan vakspecialisten. Ook via de landelijke database Centraal Register Techniek kunt u in contact komen met verschillende adviseurs.

Een adviseur aan huis verzorgt bijvoorbeeld een:

  • Energielabel (bijv. bij verkoop woning);

  • Maatwerkadvies (bijv. over de financiering)

  • Warmtescan (infrarood)

  • Blower-door test

Advies aan huis

Veelgestelde vragen

Krijg gratis 50 energiebespaartips

Wist u dat u tot honderden euro's per jaar kunt besparen op uw energierekening zonder een euro uit te geven? In dit e-book krijgt u 50 tips die uw energierekening direct kunnen verlagen!

  • 50 gratis tips

  • Direct toepasbaar in uw woning

  • Opgesteld door onze duurzaamheidsspecialisten  

Afbeelding van de voorkant van het e-book '50 tips om energie te besparen'

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice