Gratis adviesgesprek wooncoach

phpPxJ5Cw bhetgp utkjfg

Wilt u uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken? Wilt u een lagere energierekening, maar u weet nog niet goed wat de mogelijkheden voor uw woning zijn en hoe u kunt beginnen? Dan is een afspraak met een onafhankelijke wooncoach interessant voor u!

Over de wooncoach

Gemeente Molenlanden werkt hiervoor samen met Het Nieuwe Wonen. Speciaal opgeleide wooncoaches komen gratis bij u langs. Samen bespreekt u vrijblijvend de mogelijkheden om uw huis energiezuiniger en duurzamer te maken. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het gebruik van apparaten, meer comfort, isolatie aanbrengen en energie besparen. In een onafhankelijk advies wijzen zij u op de mogelijkheden voor uw huis en uw situatie. Kijk voor meer informatie over Het Nieuwe Wonen en wat ze voor u kunnen betekenen op www.nieuwewonen.org

Corona aanpassingen

Door de coronacrisis zijn ook de diensten van Het Nieuwe Wonen aangepast. Per 1 juni is een keukentafelgesprek met een wooncoach in principe mogelijk, als vooraf duidelijk is gecheckt of het bezoek verantwoord is. Daarvoor wordt gevraagd of u geen bijzondere klachten heeft, wordt de 1,5 meter in acht genomen en zal de wooncoach een mondkapje gebruiken. Natuurlijk kunt u wel reserveren voor een later tijdstip. Een andere optie is videobellen via Facetime of een andere videodienst. U loopt dan met uw smartphone door uw huis en leidt de wooncoach virtueel rond.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een gratis gesprek met een wooncoach? Ga naar www.nieuwewonen.org/contact of klik op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.

Ga naar website

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Irma Theodoor Angela a0ycla