Ga direct naar hoofdcontent

Advies van Regionaal Energieloket

Altijd aan het juiste adres voor duurzaam advies

Welk vorm van advies heb ik nodig?

Welke vorm van advies voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en situatie. Hieronder vertellen wij u meer over onze verschillende vormen van advies.

Ton over het telefonisch adviesgesprek

"Het was erg handig om even met de adviseur te bellen. We overwogen de aanschaf van een warmtepomp al een tijdje, maar wisten niet goed of dit voor onze woning de juiste keuze was. De adviseur heeft de afwegingen voor ons uiteen gezet en ons geholpen met het besluit. De conclusie is dat we nog niet op een warmtepomp gaan overstappen, maar eerst starten met andere maatregelen. Al met al een erg prettig, no-nonsense gesprek. Na 30 minuten wisten we eigenlijk precies wat we moesten doen."

Heeft u alleen een korte vraag?

Voor korte vragen over bijvoorbeeld een subsidie, lokale acties of hulp bij het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bellen via 088-525 41 10 of mailen naar vragen@regionaalenergieloket.nl.

Advies aan huis

Voor sommige zaken heeft u een adviseur aan huis nodig. Via de landelijke database Centraal Register Techniek kunt u in contact komen met verschillende uitvoerend adviseurs.

Zaken die alleen adviseur aan huis kan verzorgen:

  • Energielabel aanvragen

  • Maatwerkadvies geven (voor subsidie of lening)

  • Warmtescan (infrarood) uitvoeren

  • Een blower-door test doen

Bekijk adviseurs

Advies aan huis

Veelgestelde vragen

Krijg gratis 50 energiebespaartips

Wist u dat u tot honderden euro's per jaar kunt besparen op uw energierekening zonder een euro uit te geven? In dit e-book krijgt u 50 tips die uw energierekening direct kunnen verlagen!

  • 50 gratis tips

  • Direct toepasbaar in uw woning

  • Opgesteld door onze duurzaamheidsspecialisten  

Bekijk ebook

Ebook 50 bespaartips