Krijg persoonlijk advies voor een duurzame woning

Maak de juiste slimme keuzes om uw woning te verduurzamen met een onafhankelijk adviseur (telefonisch of aan huis).

Advies aan huis

Heeft u meer behoefte aan iemand bij u aan de keukentafel? Die het huis van A-Z met u doorloopt en u na afloop een uitgebreid adviesrapport stuurt? Dan raden wij u een adviseur aan huis aan! Vanaf €299.

✓ Onafhankelijk advies aan huis

✓ Ruimte voor uitgebreide vragen

✓ Subsidieadvies

✓ Stappenplan voor een aardgasvrije woning

✓ Hulp bij aanvragen offertes

✓ Energiebespaarrapport

Boeken →

Telefonisch advies

We gaan van het aardgas af. Willt u weten hoe u dat het beste kunt aanpakken voor uw woning? En wilt u een concreet advies over de beste stappen die u kunt nemen? Boek dan een telefonisch adviesgesprek voor €125.

✓ Onafhankelijk telefonisch advies

✓ Ruimte voor uitgebreide vragen

✓ Subsidieadvies

✓ Stappenplan voor een aardgasvrije woning

✓ Hulp bij aanvragen offertes

✓ Besparingsberekening

Boeken →

Waarom een onafhankelijk adviesgesprek boeken?

Voorkom weken uitzoekwerk

Is een warmtepomp handig voor mijn woning? Krijg ik last van vocht als ik mijn spouwmuur isoleer? Waar moet ik op letten als ik zonnepanelen koop?  Met hulp van onze adviseur voorkomt u weken uitzoekwerk en weet u direct waarmee u aan de slag kunt.

Een stappenplan richting een aardgasvrije woning

Alle woningen in Nederland gaan van het aardgas af. Maar hoe pakt u dat aan voor uw woning? In het adviesgesprek neemt de adviseur met u door wat voor uw woning de juiste maatregelen zijn om stap voor stap van het gas af te gaan.

Ton over het telefonisch adviesgesprek

"Het was erg handig om even met de adviseur te bellen. We overwogen de aanschaf van een warmtepomp al een tijdje, maar wisten niet goed of dit voor onze woning de juiste keuze was. De adviseur heeft de afwegingen voor ons uiteen gezet en ons geholpen met het besluit. De conclusie is dat we nog niet op een warmtepomp gaan overstappen, maar eerst starten met andere maatregelen. Al met al een erg prettig, no-nonsense gesprek. Na 30 minuten wisten we eigenlijk precies wat we moesten doen."

Veelgestelde vragen

Samen met ruim 200 aangesloten bedrijven loopt GreenHome voorop in het verduurzamen van Nederland. Onze grootste uitdaging is om Nederland van het gas af te krijgen. Veel Nederlanders willen wel aan de slag met het verduurzamen van hun woning maar weten niet goed waar te beginnen.   Om die reden spreken we iedere week honderden woningeigenaren en helpen we hen op weg.

Wil je ook aan de slag maar kan je wel wat hulp gebruiken? Ik help je graag verder op weg om jouw woning (verder) te verduurzamen en zo onafhankelijk te worden van fossiele energie.

Reinier Schneider, Adviseur duurzaam wonen