Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket Zundert

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Gratis cadeaubon voor huurders t.w.v. €60

De gemeente biedt huurders in Zundert een gratis cadeaubon aan t.w.v. € 60 . U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. Via de onderstaande knoppen vraagt u eenvoudig uw bon aan, en gebruikt u uw gratis tegoed in een van de webshops.

Vanwege overweldigende belangstelling zijn de cadeaubonnen voor koopwoningen op.

Huurders  kunnen nog steeds een cadeaubon aanvragen.

Bent u eigenaar van uw woning? Meld u dan alsnog aan voor uw cadeaubon. Als er weer budget beschikbaar komt ontvangt u direct uw cadeaubon!

Compensatie energiearmoede

De afgelopen maanden zijn de energieprijzen sterk gestegen. Door die stijging komen met name huishoudens met een laag inkomen in de problemen. Daarom heeft het Rijk besloten om deze huishoudens te compenseren. Heeft u een laag inkomen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een eenmalige tegemoetkoming in uw energielasten. Het Werkplein Hart van West-Brabant voert deze regeling uit voor de gemeente Zundert. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Werkplein Hart van West-Brabant.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

Lees hier meer over de gemeentelijke plannen voor een aardgasvrij Zundert.

Energiecoaches in Zundert

Energiecoaches zijn vrijwilligers die advies geven over verduurzaming. Nieuwsgierig wat zij doen en waar ze u bij kunnen helpen? Klik op de knop en maak kennis met de energiecoaches!

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Gratis adviesgesprek

  • Adviesgesprek t.w.v. €125

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Ruimte voor uitgebreide vragen

Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Gezellig! Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice

Gemeente Zundert

Welkom op het energieloket van de gemeente Zundert. Wilt u weten hoe u uw woning kan verduurzamen en wat de opties zijn? Bezoek dan het energieloket en ontdek wat verduurzamen u oplevert.