Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Energieloket Zevenaar

Heeft u als huurder of koper vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Het Energieloket Zevenaar is het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk om erachter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Doe de gratis online HuisScan. Heeft u andere vragen of wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op.

Woont u in een woning die onderdeel uitmaakt van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Kijk voor meer informatie op de website van het VvE Energieloket Zevenaar.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice

Gemeente Zevenaar

Logo gemeente Zevenaar

Zevenaar is een moderne gemeente, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. Samen met inwoners en ondernemers willen we ervoor zorgen dat we duurzaam kunnen wonen, werken en leven in onze gemeente. Met evenwicht tussen mens, natuur en economie. Voor nu en voor straks. Zodat ook onze kinderen en kleinkinderen, goed kunnen leven. Een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Duurzaamheid vraagt om vooruit te kijken. Maar ook om nu al te handelen. De gemeente Zevenaar heeft duurzaamheidsambities vastgesteld. Zo willen we in 2040 aardgasvrij zijn.

Het Energieloket Zevenaar helpt u op weg met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. Door klein te beginnen kan iedereen een duurzame bijdrage leveren. Samen gaan we op weg naar een duurzaam Zevenaar!