Ga direct naar hoofdcontent

Het Energieloket Zevenaar

Andere gemeente?

Welkom bij het Energieloket van de gemeente Zevenaar

Heeft u vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Op deze website vindt u allerlei informatie. Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk om erachter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan. Met deze scan ziet u in 2 minuten hoe u geld kunt besparen op uw energierekening. Heeft u andere vragen of wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact op.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket

Gemeente Zevenaar

Logo gemeente Zevenaar

Zevenaar is een moderne gemeente, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. Samen met inwoners en ondernemers willen we ervoor zorgen dat we duurzaam kunnen wonen, werken en leven in onze gemeente. Met evenwicht tussen mens, natuur en economie. Voor nu en voor straks. Zodat ook onze kinderen en kleinkinderen, goed kunnen leven. Een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Duurzaamheid vraagt om vooruit te kijken. Maar ook om nu al te handelen. De gemeente Zevenaar heeft duurzaamheidsambities vastgesteld. Zo willen we in 2040 aardgasvrij zijn.

Het Energieloket Zevenaar helpt u op weg met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. Door klein te beginnen kan iedereen een duurzame bijdrage leveren. Samen gaan we op weg naar een duurzaam Zevenaar!