Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket Vijfheerenlanden

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

Gratis cadeaubon t.w.v €80 voor huurders

De gemeente deelt gratis cadeaubonnen uit aan huurders t.w.v van € 80. U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips.

U kunt de cadeaubon via onderstaande knop aanvragen.

Let op!  De cadeaubonnen voor koopwoningen zijn helaas niet meer beschikbaar. Als u als woningeigenaar onderstaand aanvraagformulier invult, plaatst u uzelf op de wachtlijst. Indien wij weer cadeaubonnen beschikbaar hebben zullen wij deze weer beschikbaar stellen aan de eerst wachtende.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Gemeente Vijfheerenlanden

Welkom op het energieloket van de gemeente Vijfheerenlanden. Wij bouwen aan een duurzame gemeente, want Vijfheerenlanden heeft een groen karakter en dit willen we blijvend versterken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice