Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Stadskanaal

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Kom erachter welke maatregel slim is voor uw woning, regel de financiering, vind een vakspecialist of bekijk welke acties er bij u in de buurt zijn.

Energiebesparing moet vanzelfsprekend zijn, niet alleen voor de gemeente met al onze gebouwen maar ook voor u als bewoner van de gemeente Stadskanaal. Het nemen van energiebesparende maatregelen is vaak niet voldoende en soms niet eens mogelijk omdat u een woning huurt. Ons gedrag is ook mede bepalend voor het energieverbruik en kunnen wij op eenvoudige wijze al een groot deel van het verbruik verminderen. Het nemen van energiebesparende maatregelen is niet alleen goed voor onze portemonnee, maar zorgt ook voor een beter comfort in onze woning en natuurlijk het milieu.

Heeft u vragen over onderwerpen als energie besparen of duurzaam wonen? Kijk dan eens rond op ons energieloket. Hier vindt u informatie en tips over allerlei onderwerpen zoals isoleren, alternatieve warmtevoorzieningen en subsidies. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice