Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Rijswijk

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Rijswijk schakelt over - Gratis cadeaubon t.w.v. €80

De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. Dit doen we stap voor stap én samen. De eerste belangrijke stap: onze woningen isoleren om zoveel mogelijk energie te besparen. Goed voor het klimaat én uw energierekening.

De gemeente helpt u alvast met een gratis cadeaubon t.w.v €80. U kunt deze cadeaubon gebruiken om energiebesparende producten zoals LED lampen en radiatorfolie aan te schaffen. De cadeaubon is via onderstaande knop aan te vragen. Het aanvragen van de cadeaubon kan tot en met 31 december 2022 en kunt deze verzilveren tot en met 31 januari 2023.

logo gemeente rijswijk

Gemeente Rijswijk

Welkom op het energieloket van de gemeente Rijswijk. Hier vindt u meer informatie over energie besparen en duurzaam wonen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u weten wat er nog meer gebeurt in Rijswijk? Kijk dan ook eens op Rijswijk schakelt over.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice