Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Rijswijk

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Andere gemeente?

Rijswijk schakelt over - Gratis cadeaubon t.w.v. €80

De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. Dit doen we stap voor stap én samen. De eerste belangrijke stap: onze woningen isoleren om zoveel mogelijk energie te besparen. Goed voor het klimaat én uw energierekening.

De gemeente helpt u alvast met een gratis cadeaubon t.w.v €80. U kunt deze cadeaubon gebruiken om energiebesparende producten zoals LED lampen en radiatorfolie aan te schaffen. De cadeaubon is via onderstaande knop aan te vragen.

Let op!

Vanwege overweldigende belangstelling zijn de cadeaubonnen tijdelijk op voor woningeigenaren. Als mensen met een cadeaubon hun bon niet inwisselen, komen er weer cadeaubonnen beschikbaar. Laat uw gegevens achter via de button 'cadeaubon aanvragen' om op de wachtlijst te komen. U krijgt dan automatisch bericht als u aan de beurt bent.

Voor huurders zijn er wel nog cadeaubonnen beschikbaar.

Cadeaubon aanvragen Cadeaubon gebruiken

logo gemeente rijswijk

Gemeente Rijswijk

Welkom op het energieloket van de gemeente Rijswijk. Hier vindt u meer informatie over energie besparen en duurzaam wonen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u weten wat er nog meer gebeurt in Rijswijk? Kijk dan ook eens op Rijswijk schakelt over.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer

Subsidie Energie Besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie

Heeft u een vraag of opmerking?