Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Overbetuwe

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

Gratis cadeaubon t.w.v €90

Let op! Voor huurders zijn opnieuw cadeaubonnen beschikbaar gekomen, omdat meerdere bewoners hun bon niet hebben verzilverd binnen een periode van 31 dagen. Heeft u eerder een bon aangevraagd, maar is deze verlopen? Deze kunt u verlengen door de cadeaubon opnieuw aan te vragen. Op = op!

Let op! De gratis cadeaubonnen zijn voor kopers helaas allemaal vergeven.

Compensatie energiearmoede

De energieprijzen zijn in de afgelopen maanden enorm gestegen. Vooral huishoudens met een laag inkomen komen hierdoor in de knel te zitten. Daarom heeft het Rijk ervoor gekozen om een éénmalige tegemoetkoming van €1300 voor de hoge energielasten uit te keren. Heeft u een laag inkomen? Dan komt u mogelijk in aanmerking hiervoor. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Gemeente Overbetuwe via de onderstaande knop.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Gezellig! Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice