Ga direct naar hoofdcontent

Energieloket Lelystad

Welkom op het energieloket van de gemeente Lelystad. Op deze website vindt u allerlei informatie over het besparen van energie.

Lagere energierekening? Doe mee met de isolatieactie!

Energie besparen is altijd een goed idee. Vooral met de energieprijzen van nu. Met goede isolatie blijft uw huis in de zomer langer koel. En in de winter hoeft de verwarming minder hard te werken om uw huis warm te houden. Zo kunt u dus flink besparen op uw energierekening! Tussen 20 september en 19 oktober 2022 kunt u zich inschrijven voor onze isolatieactie. Tijdens die actie helpen we huiseigenaren uit Lelystad met het isoleren van hun daken, muren en vloeren.

Gratis cadeaubon t.w.v. €60

De gemeente biedt bewoners in Lelystad een gratis cadeaubon aan t.w.v. € 60. U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED-lampen, radiatorfolie en tochtstrips. Voor huurders zijn er nog cadeaubonnen beschikbaar. Voor koopwoningen zijn de cadeaubonnen helaas op. U kunt uzelf nog op de wachtlijst plaatsen, maar de kans dat u nog een bon ontvangt is zeer klein. Laat uw gegevens achter via de button 'cadeaubon aanvragen' om op de wachtlijst te komen. U krijgt dan automatisch bericht als u aan de beurt bent.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Gezellig! Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice