Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket voor de gemeente Heusden

Isoleren, ventileren, opwekken en verwarmen

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen door te klikken op onderstaande knop.

Welkom op het energieloket voor de gemeente Heusden. Wil je een lagere energierekening en meer wooncomfort? Aan de slag met energiebesparende maatregelen in uw woning? Vragen over isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Kijk dan eens rond op ons energieloket. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op.

Logo Gemeente Heusden

Aan de slag met energie besparen?

Kleine Tips & Maatregelen

  • Met weinig kosten energie besparen

  • Eenvoudige klussen

  • Snel lekkerder wonen!

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Logo Gemeente Heusden

Heel. Heusden. Duurzaam.

Heusden is een gemeente waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Dat willen we ook in de toekomst graag zo houden. Ontwikkelingen zoals de klimaatverandering raken ook onze leefomgeving. Alleen als wij zuinig zijn op onze leefomgeving kan iedereen er, ook na ons, plezier van hebben. Heel. Heusden. Duurzaam. inspireert ook jou om bewuster te leven. Zo kunnen we samen onze ‘voetafdruk’ verkleinen. Hierdoor dragen we allemaal een steentje bij aan een mooie toekomst in Heusden voor onszelf en de volgende generaties.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice