Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Energieloket van Eindhoven

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Andere gemeente?

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk erachter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Doe de gratis online HuisScan en lees meer. Bent u een huurder? Bekijk de pagina voor huurders en zie welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen.

Gratis cadeaubon t.w.v € 70

De gemeente Eindhoven deelt gratis cadeaubonnen uit t.w.v € 70. De cadeaubon is in te wisselen voor kleine energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. U kunt de cadeaubon aanvragen door op onderstaande knop te drukken. Daarnaast kunt u door op de knop 'Cadeaubon gebruiken' te drukken zien bij welke webshops u uw cadeaubon kunt verzilveren.

Cadeaubon aanvragenCadeaubon gebruiken

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Heeft u een vraag of opmerking?

Eindhoven wil ook in de toekomst een schone stad blijven om prettig te wonen en werken. Daarom moeten we nú maatregelen nemen. Het doel is om de CO₂-uitstoot van de stad te verminderen met 55% in 2030 en 95% in 2050. Iedereen kan wat doen om zijn of haar CO₂-uitstoot te verminderen. Dat kunnen kleine of grote dingen zijn. Op het energieloket van Eindhoven lees je er meer over.

logo eindhoven