Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Edam-Volendam

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Kom erachter welke maatregel slim is voor uw woning, regel de financiering, vind een vakspecialist of bekijk welke acties er bij u in de buurt zijn.

"Wij wonen gasvrij en hebben zonnepanelen. Onze energierekening is, hou je vast, 40 euro per maand" | Antoine Maartens

"Ik vind een comfortabel huis heel belangrijk. Je wil dat als het een keer -10 C is in de winter dat je er binnen nog altijd lekker warm bij zit. Ons huis was verouderd en slecht geïsoleerd, dus er moest heel wat gebeuren. Ik heb helemaal geen technische achtergrond, dus niet alle aanpassingen kon ik zelf doen. Het startpunt was een warmteverliesberekening voor ons huis. Op basis van deze warmteverliesberekening en onze comfortwensen konden we met een installateur een keuze maken welke installatie en isolatie we gingen toepassen." Klik hieronder om meer te lezen over de woning van Antoine Maartens uit Edam.

Hoekhuis met zonnepanelen op het dak.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice