Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Energieloket Delft

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Kom erachter welke maatregel slim is voor uw woning, regel de financiering, vind een vakspecialist of bekijk welke acties er bij u in de buurt zijn.

Informatie voor bewoners uit de Multatulibuurt

De gemeente Delft zet zich in om de Multatulibuurt toekomstbestendig te maken. Door woningen te verduurzamen, maar ook door  de buitenruimte groener en aantrekkelijker te maken.  Ook werkt de gemeente een veiligere buurt. Hiervoor maakt de gemeente samen met bewoners en betrokkenen uit de  een warmte-uitvoeringsplan. Daarin staat hoe gebouwen in de buurt stap voor stap op schone energie overgaan. Dit kan invloed hebben op hoe u uw woning wilt gaan verduurzamen.

Bent u een bewoner van de Multatulibuurt en heeft u vragen over het verduurzamen van uw woning? Bekijk dan https://www.delft.nl/multatulibuurt en/of stuur een mail naar energie@delft.nl.


Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

logo delft

logo 'Delft wordt groen'

Over Energieloket Delft

Welkom op het energieloket van de gemeente Delft. Als gemeente wil Delft in 2050 energieneutraal zijn. Ook gebruiken we dan geen aardgas meer. Onze energie komt dan van schone bronnen. Zoals zon, wind, biomassa en aardwarmte. Om dit te bereiken is het nodig dat we meer energie besparen. En dat we onze huizen klaar maken voor de toekomst. Kijk rond op het energieloket om te zien wat u nu al kunt doen om uw huis zelf te verduurzamen en neem gerust contact op bij vragen.

Op de hoogte blijven? Volg Delft wordt groen op Facebook.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice