Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Cranendonck

Andere gemeente?

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Doe ook mee aan de inkoopactie in Cranendonck

In samenwerking met Winst uit je woning organiseert Cranendonck een advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Tijdens de advies- en inkoopactie koopt een grote groep huiseigenaren gezamenlijk materialen voor de verduurzaming van hun woning in. Wil je ook besparen op je energierekening? Schrijf je dan voor 30 november gratis en vrijblijvend in. Meer informatie over de advies- en inkoopactie en de link om je direct aan te melden vind je hier.

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

Twee interessante manieren in Cranendonck om te verduurzamen zijn De Groene Zone en de Coöperatie Cranendonck. Via De Groene Zone kunnen inwoners van Cranendonck zonnepanelen aanschaffen die via een maandelijks bedrag worden terugbetaald. Door het hoge rendement van zonnepanelen en het aantrekkelijke rentepercentage via de gemeente kun je zonder eigen spaargeld in te zetten flink besparen op je stroomrekening. Meer info of een vrijblijvende offerte vind je op www.degroenezone.nl.

De Coöperatie Cranendonck is een energiecoöperatie die zich inzet om huishoudens (individueel of in kleine groepen) te helpen verduurzamen. Doel is dat burgers inzicht krijgen in hun energiesituatie en duidelijk weten wat hun einddoel in verduurzamen is. Dit doet de coöperatie door onder andere energiecafé’s, webinars en andere informatieve activiteiten te organiseren. Meer over de Coöperatie Cranendonck vind je op www.cooperatiecranendonck.nl

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket