Ga direct naar hoofdcontent

Energieloket Cranendonck helpt u graag!

Hier vind je alle informatie over energiezuinig en duurzaam wonen. Begin zo klein als je wilt. Of juist zo groot als je kunt. Welkom op hét centrale informatiepunt over duurzame energie voor inwoners van de gemeente Cranendonck.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als je wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor jouw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kun je doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen. Raadpleeg ook het stappenplan aan de hand van het bouwjaar van je woning.

Voor een laagdrempelig en gratis advies aan huis kun je contact opnemen met de Energiecoöperatie Cranendonck.  Een van hun energiecoaches komt bij je thuis om samen naar je huidige situatie te kijken en geeft tips om te besparen op de energierekening.

Wil je een diepgaander en onafhankelijk maatwerkadvies aan huis? Kijk dan op de website van Milieu Centraal. Hier vind je meer informatie en tips en links naar maatwerkadviseurs.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice