Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Barneveld

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Kom erachter welke maatregel slim is voor uw woning, ontdek de financierings- en subsidiemogelijkheden, vind een vakspecialist of bekijk welke acties er bij u in de buurt zijn.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan of meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

Krijg ook energie-advies bij u thuis!

Door een vrijwillige energiecoach

Energiecoaches zijn vrijwilligers die zelf veel ervaring hebben met verduurzaming van hun woning. Ze hebben actuele kennis over bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie en duurzame verwarming.

Onze energiecoaches kunnen zowel woningeigenaren als huurders gratis advies op hoofdlijnen geven over energie besparen.

Een gratis afspraak maken? U kunt het volgende afsprakenformulier invullen:

Jong stel krijgt thuis advies van energiecoach

Integraal energie-advies met offertes. € 50 i.p.v. € 289

Logo van Susteen Verduurzaamt woningen

Een adviseur van adviesbureau Susteen komt bij u langs om alle mogelijkheden rond verduurzaming van uw woning te bekijken. Denk aan dak-, vloer-, (spouw)muurisolatie, HR++(+) glas en de mogelijkheid van een warmtepomp en zonnepanelen.

U ontvangt een woningverbeterplan met vrijblijvende offertes en een overzicht van de kosten, besparingen en eventuele subsidies. In samenwerking met gemeente Barneveld kost het advies slechts €50 in plaats van € 289.

Het is de ideale routekaart voor het verduurzamen van uw woning.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice