Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket Voorst

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Kom erachter welke maatregel slim is voor uw woning, regel de financiering, vind een vakspecialist of bekijk welke acties er bij u in de buurt zijn.

Warmtepompactie: maak uw woning klaar voor de toekomst!

Een witte warmtepompinstallatie.

Met een warmtepomp bent u voorbereid op de toekomst en bespaart u op uw energiekosten. Op dinsdag 7 november a.s. start EnergieRijk Voorst daarom een warmtepompactie, samen met gemeente Voorst. Tijdens deze actie kunnen inwoners van de gemeente Voorst een warmtepomp laten plaatsen in hun woning.

Informatieavond

De actie start met een informatieavond op dinsdag 7 november. Tijdens deze avond krijgt u betrouwbare informatie over het verwarmen van uw woning met een warmtepomp. De informatieavond op dinsdag 7 november vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Twello. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 19.00 – 19.30 uur: inloop met koffie en thee

  • 19.30 – 20.45 uur: informatie over de actie

  • 20.45 – 21.00 uur: warmtepompcheck

Webinar

De actie loopt van 7 november tot 15 december 2023. Op dinsdag 14 november bieden we een webinar aan. Het webinar start om 19.30 uur.

Aanmelden

Om ervoor te zorgen dat er voldoende plek is, vragen wij u vriendelijk om u aan te melden voor de informatieavonden. Op www.energierijkvoorst.nl/je-huis/warmtepomp kunt u zich aanmelden voor de informatieavond, het webinar en de warmtepompactie. Ben voorbereid op de toekomst en start met besparen!

Bespaar met woningisolatie: Actie in Voorst

Met isolatie bespaart u direct op uw energierekening. Op dinsdag 26 september is EnergieRijk Voorst daarom gestart met een isolatieactie, samen met gemeente Voorst. En in samenwerking met lokale en regionale bedrijven. Tijdens deze actie kunnen bewoners van de gemeente Voorst isolerende maatregelen laten uitvoeren en glas laten vervangen.

De actie loopt van 26 september tot 15 december 2023. Op www.energierijkvoorst.nl/isolatieactie vindt u meer informatie over de actie en kunt u zich aanmelden. Start ook met besparen!

Een persoon die voor een huis staan. Diegene draagt een bril, een blauwe blouse en een rode gilet. In diens handen lijkt een soort envelop-vormig object te zitten in diverse kleuren.

Gemeente Voorst

Welkom op het digitale Energieloket van de gemeente Voorst. Hier doet u inspiratie op voor het verduurzamen van uw woning. Als u een digitale energiescan van uw woning maakt, krijgt u direct een overzicht van de verschillende geschikte duurzame maatregelen. 

Vragen? Of wilt u bijvoorbeeld de uitkomst van de digitale energiescan bespreken? Neem gerust contact op met de energiecoach of de energie-adviseur van de gemeente Voorst

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice