Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket Sliedrecht

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Andere gemeente?

Hoe kan ik mijn woning of VvE energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning of VvE het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met onze gratis online HuisScan.

Gratis cadeaubon t.w.v €60 voor huurders

Ook biedt de gemeente u een gratis cadeaubon voor huurders aan t.w.v € 60. U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. De cadeaubon is aan te vragen via onderstaande knop.

Cadeaubon aanvragen

Cadeaubon gebruiken

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie

Heeft u een vraag of opmerking?

Gemeente Sliedrecht

De gemeente Sliedrecht wil in 2050 energieneutraal en klimaatbestendig zijn. In de duurzaamheidsagenda 2018-2022 wordt beschreven welke stappen de gemeente de komende jaren zet om deze doelstelling te behalen. De focus ligt op de thema’s energie, circulaire economie, schone lucht en klimaatbestendig dorp, met als overkoepelend uitgangspunt een voorbeeldige gemeente. Goed voorbeeld doet immers volgen! De rode draad door alle thema’s is bewustwording. Ook is er veel ruimte voor initiatieven uit de samenleving.