Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Roosendaal

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Welkom op het energieloket van de gemeente Roosendaal. Heeft u vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Kijk dan eens rond op ons energieloket. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op of neem een kijkje op roosendaal.nl/duurzaamheid

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

Gratis cadeaubon t.w.v €60

Ook biedt de gemeente u een gratis cadeaubon aan t.w.v € 60. U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. De cadeaubon is aan te vragen via onderstaande knop.

Let op!

De cadeaubonnen voor koopwoningen zijn helaas niet meer beschikbaar. Huurders kunnen nog steeds een cadeaubon aanvragen via de onderstaande knop.

Heeft u al een cadeaubon? Via onderstaande knop kunt u de opties bekijken om uw cadeaubon te verzilveren.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Gezellig! Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice