Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij energieloket Molenlanden

Andere gemeente?

Samen op weg naar een duurzaam Molenlanden. Doet u ook mee?

Gemeente Molenlanden helpt inwoners graag op weg om hun huis of buurt te verduurzamen. Dit doen we in samenwerking met het Regionaal Energieloket en Het Nieuwe Wonen. Op deze pagina vindt u meer informatie over wat zij doen en voor u kunnen betekenen. Benieuwd welke stappen u kunt nemen om energie te besparen? Doe gratis een HuisScan of voer een gratis adviesgesprek met een wooncoach. Op deze pagina vindt u uitleg over verschillende energiebesparende maatregelen en subsidiemogelijkheden.

Ook biedt de gemeente Molenlanden u een cadeaubon aan t.w.v. € 45. Deze kunt u gebruiken in onze webshop om kleine energiebesparende maatregelen aan te schaffen. Heeft u de bon nog niet eerder aangevraagd, dan kunt u dit alsnog doen. Vraag de bon snel aan want op=op. Via onderstaande knop kunt u deze cadeaubon aanvragen.

Hulp nodig bij het aanvragen of inwisselen van de bon? 

Neem contact op met het Regionaal Energieloket via 088 525 4110 of stuur een e-mail naar cadeaubon@regionaalenergieloket.nl.

Cadeaubon aanvragen

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket

Gemeente Molenlanden

Gemeente Molenlanden helpt inwoners graag op weg om hun huis te verduurzamen. Dit doen we in samenwerking met onder andere ‘Het Nieuwe Wonen’ en het ‘Regionaal Energieloket’. Op deze gemeentepagina vindt u meer informatie over wat zij doen en voor u kunnen betekenen. U kunt bijvoorbeeld een gratis adviesgesprek met een wooncoach aanvragen, u krijgt uitleg over verschillende maatregelen en u wordt geïnformeerd over welke stappen u kunt nemen om energie te besparen.

Benieuwd naar wat er zoal in Molenlanden wordt georganiseerd en door bewoners ook zelf wordt geïnitieerd? Kijk dan verder op ‘In de buurt’.

Meer informatie over duurzaamheid in Molenlanden vindt u op: www.molenlanden.nl/duurzaam-molenlanden