Ga direct naar hoofdcontent

Samen op weg naar een duurzaam Molenlanden. Doet u ook mee?

Andere gemeente?

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen op onze website. Via onderstaande knop kunt een overzicht vinden van alle projecten die wij in uw gemeente uitvoeren.

Bekijk hier alle projecten in uw gemeente

Gratis cadeaubon t.w.v € 45,-

De gemeente Molenlanden biedt u ook een gratis cadeaubon aan t.w.v €45! Deze kunt u verzilveren in onze webshop voor energiebesparende producten zoals LED lampen, tochtstrips en radiatorfolie. Via onderstaande groene knop kunt u de cadeaubon aanvragen.

Vraag hier uw cadeaubon aan Bekijk de webshop

Verzilver uw duurzame cadeaubon en maak kans op 10Wat zonnepanelen van WAKA WAKA

Tot en met 31 augustus 2021 kunt u nog de gratis cadeaubon van € 45 aanvragen die u wordt aangeboden door de gemeente Molenlanden. U kunt de cadeaubon alleen aanvragen of verzilveren als u nog geen gebruik heeft gemaakt van deze actie. Hiermee kunt u handige energiebesparende producten bestellen en bespaart u direct ook op uw energierekening. 3800 woningeigenaren zijn u al voorgegaan! 

Als u de bon verzilvert, maakt u automatisch kans op een van de drie Waka Waka 10Watt Zonnepanelen! Handig voor op vakantie, onderweg of in de tuin. Hiermee ondersteunen we tevens de organisatie Waka Waka (www.waka-waka.com) en maken we schone elektriciteit toegankelijk voor families en mensen die dat hard nodig hebben.  

Hoe maakt u kans? - Vraag de gratis duurzame bon t.w.v. € 45 aan via bovenstaande groene knop. (Dit kan alleen als u nog geen gebruik heeft gemaakt van de cadeaubon). - Verzilver de bon in de webshop.

LET OP: Verzilveren kan nog tot uiterlijk 31 augustus 2021 . Na die datum kan de bon niet meer worden ingewisseld.

Heeft u de bon al eerder verzilverd? Dan hoeft u niets te doen. U doet automatisch mee met de winactie. Op 2 september 2021 worden de prijswinnaars bekend gemaakt. U ontvangt hierover persoonlijk bericht! De bon- en win actie geldt voor particuliere woningeigenaren in de gemeente Molenlanden. Voor huurders start in het najaar een vergelijkbare cadeaubonnenactie.   Tip ook een ander over deze actie. Iedereen is gebaat bij energiebesparende maatregelen. Voor een lagere energierekening, meer comfort en het klimaat.

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket

Gemeente Molenlanden

Gemeente Molenlanden helpt inwoners graag op weg om hun huis te verduurzamen. Dit doen we in samenwerking met onder andere ‘Het Nieuwe Wonen’ en het ‘Regionaal Energieloket’. Op deze gemeentepagina vindt u meer informatie over wat zij doen en voor u kunnen betekenen. U kunt bijvoorbeeld een gratis adviesgesprek met een wooncoach aanvragen, u krijgt uitleg over verschillende maatregelen en u wordt geïnformeerd over welke stappen u kunt nemen om energie te besparen.

Benieuwd naar wat er zoal in Molenlanden wordt georganiseerd en door bewoners ook zelf wordt geïnitieerd? Kijk dan verder op ‘In de buurt’.

Meer informatie over duurzaamheid in Molenlanden vindt u op: www.molenlanden.nl/duurzaam-molenlanden