Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij energieloket Molenlanden

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Samen op weg naar een duurzaam Molenlanden. Doet u ook mee?

Gemeente Molenlanden helpt inwoners graag op weg om hun huis of buurt te verduurzamen. Dit doen we in samenwerking met het Regionaal Energieloket en Het Nieuwe Wonen. Op deze pagina vindt u meer informatie over wat zij doen en voor u kunnen betekenen. Benieuwd welke stappen u kunt nemen om energie te besparen? Doe gratis een HuisScan of voer een gratis adviesgesprek met een wooncoach. Op deze pagina vindt u uitleg over verschillende energiebesparende maatregelen en subsidiemogelijkheden.

Ook biedt de gemeente Molenlanden u een cadeaubon aan t.w.v. € 45. Deze kunt u gebruiken in onze webshop om kleine energiebesparende maatregelen aan te schaffen. Heeft u de bon nog niet eerder aangevraagd, dan kunt u dit alsnog doen. Vraag de bon snel aan want op=op. Via onderstaande knop kunt u deze cadeaubon aanvragen.

Hulp nodig bij het aanvragen of inwisselen van de bon? 

Neem contact op met het Nieuwe Wonen via 0345 533 933 of stuur een e-mail naar info@hetnieuwewonen.nl.

Cadeaubonnen woningeigenaren tijdelijk vergeven – voor huurders nog bonnen beschikbaar

Bedankt voor uw interesse in de cadeaubon! Vanwege overweldigende belangstelling zijn de cadeaubonnen voor bewoners met een koopwoning tijdelijk op.  Als mensen met een cadeaubon hun bon niet inwisselen, komen er weer cadeaubonnen beschikbaar. Laat uw gegevens achter via de button 'cadeaubon aanvragen' om op de wachtlijst te komen. U krijgt dan automatisch bericht als u aan de beurt bent.

Voor huurders  is het nog wel mogelijk om een bon aan te vragen. Wacht hier niet te lang mee. Op=op.

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice

Gemeente Molenlanden

Gemeente Molenlanden helpt inwoners graag op weg om hun huis te verduurzamen. Dit doen we in samenwerking met onder andere ‘Het Nieuwe Wonen’ en het ‘Regionaal Energieloket’. Op deze gemeentepagina vindt u meer informatie over wat zij doen en voor u kunnen betekenen. U kunt bijvoorbeeld een gratis adviesgesprek met een wooncoach aanvragen, u krijgt uitleg over verschillende maatregelen en u wordt geïnformeerd over welke stappen u kunt nemen om energie te besparen.

Benieuwd naar wat er zoal in Molenlanden wordt georganiseerd en door bewoners ook zelf wordt geïnitieerd? Kijk dan verder op ‘In de buurt’.

Meer informatie over duurzaamheid in Molenlanden vindt u op: www.molenlanden.nl/duurzaam-molenlanden