Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Moerdijk

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Kom erachter welke maatregel slim is voor uw woning, regel de financiering, vind een vakspecialist of bekijk welke acties er bij u in de buurt zijn.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online Huisscan of meer te lezen over woning verbeteringen. Bent u een huurder? Ga dan naar onze tips voor een energiezuinige huurwoning.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice

Moerdijk moet in 2050 van het aardgas af zijn. Daarom moeten we nú maatregelen nemen. De overstap naar uiteindelijk aardgasvrij wonen is niet makkelijk en doen we stap voor stap. Op het energieloket van Moerdijk lees je meer over welke grote of kleine stappen jij kunt zetten. Wilt u meer weten over het gemeentelijk beleid neem dan ook een kijkje op moerdijk.nl/duurzaamheid.

Logo gemeente Moerdijk