Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket Hoeksche Waard

Andere gemeente?

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen op onze website. Via onderstaande knop kunt een overzicht vinden van alle projecten die wij in uw gemeente uitvoeren.

Bekijk hier alle projecten in uw gemeente

Gratis cadeaubon t.w.v € 44

De gemeente Hoeksche waard deelt cadeaubonnen uit van € 44,- . Deze kunt u verzilveren in onze webshop voor kleine energiebesparende maatregelen, zoals ledlampen, tochtstrips of radiatorfolie.

Vraag cadeaubon aan Bekijk de webshop

Gratis adviesgesprek t.w.v € 125,-

Ook heeft de gemeente Hoeksche Waard in samenwerking met het Regionaal Energieloket een actie waarmee u gratis een telefonisch energieadvies kunt krijgen ter waarde van €125 . Let op: er is maar een beperkt aantal gratis adviezen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Lees meer

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer

Isolatiesubsidie

  • Ontvang tot 30% subsidie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Gemeente Hoeksche Waard

De ambitie van gemeente Hoeksche Waard is om in 2040 100% energieneutraal te zijn. In onze ‘Energievisie Hoeksche Waard 2016-2020’ zetten we in op besparen van de energiebehoefte, opwekken van duurzame energie en duurzame mobiliteit. Op verschillende manieren willen we bedrijven stimuleren om energie te besparen.