Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket Epe

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Andere gemeente?

Gratis cadeaubon t.w.v € 70

De gemeente deelt gratis cadeaubonnen uit t.w.v € 70. U kunt deze cadeaubon inwisselen voor kleine energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. De cadeaubon is via onderstaande knop aan te vragen.

Let op! De cadeaubonnen voor koopwoningen zijn helaas niet meer beschikbaar. Huurders kunnen nog steeds een cadeaubon aanvragen via onderstaande knop.

Cadeaubon aanvragen

Cadeaubon gebruiken

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer

Gratis adviesgesprek

  • Adviesgesprek t.w.v. €125

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Ruimte voor uitgebreide vragen

Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Gemeente Epe

Welkom op het energieloket van de gemeente Epe. Heeft u vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Kijk dan eens rond op het energieloket. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met ons energieloket. Dit kan via de contactgegevens hieronder. Heeft u een vraag aan de gemeente zelf? Dan kunt u ons bereiken op 140578 of gemeente@epe.nl.

Heeft u een vraag of opmerking?