Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen in de Gemeente Eemsdelta

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen en lokale acties.

Het Energieloket Eemsdelta staat voor u klaar!

Welkom bij het Energieloket Eemsdelta. Heeft u vragen over duurzaam wonen of energie besparen, geeft u ook elk jaar een maandsalaris uit aan energiekosten? Dat kan anders! Energiebesparing kan door goede isolatie, daarmee bespaart u op de kosten en is uw huis ’s winters warm en ’s zomers lekker koel. Voor de opwekking van duurzame energie zijn zonnepanelen vaak een goede investering, of wellicht een warmtepomp. Wilt u alleen of samen met anderen energie besparen of energie opwekken? Het Energieloket staat voor u klaar! Of maak gebruik van de gratis online HuisScan. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

Verdiepende informatieavonden

Heeft u ook een hoge energierekening en wilt u vandaag nog energie besparen? Wilt u een beter afgestelde verwarming? En wilt u aan de slag met uw eigen plan voor een duurzame woning? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Energieloket Eemsdelta helpt u graag vooruit.

Veel bewoners hebben vragen over de energierekening. En over het verduurzamen van de woning. Daarom is iedereen welkom op de verdiepende informatieavonden. In drie online bijeenkomsten komt u meer te weten over uw energiekosten. Leer bijvoorbeeld wat u zelf kunt doen om uw energierekening te verlagen, nu én over een tijdje.

kat die op een radiator ligt

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice