Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij Energieloket Drimmelen

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Andere gemeente?

Compensatie energiearmoede

De energieprijzen zijn in de afgelopen maanden enorm gestegen. Vooral huishoudens met een laag inkomen komen hierdoor in de knel te zitten. Daarom heeft het Rijk ervoor gekozen om een éénmalige tegemoetkoming van 800 euro voor de hoge energielasten uit te keren. Heeft u een laag inkomen? Dan komt u mogelijk in aanmerking hiervoor. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Gemeente Drimmelen via de onderstaande knop.

Energietoeslag voor huishoudens met een laag inkomen

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over de energiebesparende maatregelen.

Gratis cadeaubon t.w.v € 50

De gemeente deelt gratis cadeaubonnen uit t.w.v € 50. De cadeaubon is in te wisselen voor kleine energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. U kunt de cadeaubon aanvragen door op onderstaande knop te drukken.

Cadeaubon aanvragenCadeaubon gebruiken

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie

Heeft u een vraag of opmerking?

Logo Gemeente Drimmelen

Gemeente Drimmelen

De gemeente Drimmelen wil energieneutraal zijn in 2040. We zijn daarmee een van de koplopers en bieden ruimte en hulp aan initiatieven in de dorpen. Het klimaat verandert, dit ervaren we allemaal. Denk maar aan onze droge zomer. Om dit te stoppen moeten we in actie komen. Voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen. Niks doen is geen optie. We moeten overstappen van fossiele energie naar schone energiebronnen. Energie besparen, het huis verduurzamen of zelf duurzame energie opwekken kan die overstap versnellen. En het energieloket helpt je daarbij. Meer informatie over het beleid van de gemeente? Kijk op https://drimmelen.nl/energie of mail naar energieteam@drimmelen.nl.