Welkom bij het energieloket Drimmelen

Andere gemeente?

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

De gemeente Drimmelen wil haar inwoners helpen met het besparen van energie en heeft een subsidie Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) voor woningeigenaren ontvangen. Via deze landelijke subsidie stellen we aan woningeigenaren een waardebon van € 44 beschikbaar. Met die waardebon kunnen online producten besteld worden die helpen om energie te besparen, zoals LED-lampen, radiatorfolie, tochtstrips en nog veel meer. 

Let op: deze landelijke regeling geldt alleen voor woningeigenaren, en OP = OP. Per adres kan maximaal 1 bon worden gebruikt. De code is geldig tot de 1e van de daarop volgende maand.

Heeft u op een bijeenkomst een actiecode ontvangen? Vraag dan hieronder uw waardebon aan. Let op: In Terheijden wordt deze regeling door het Traais Energie Collectief (TEC) uitgevoerd. Als woningeigenaar uit Terheijden kunt u hier geen waardebon aanvragen maar u kunt zich binnenkort wel aanmelden voor een gratis bespaarbox. Meer informatie vindt u hier.

Vraag hier uw waardebon aan Bekijk de webshop

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Vraag hier uw cadeaubon aan!

  • Vraag hier uw cadeaubon aan!

Bekijk de webshop
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket

Gemeente Drimmelen

De gemeente Drimmelen wil energieneutraal zijn in 2040. We zijn daarmee een van de koplopers en bieden ruimte en hulp aan initiatieven in de dorpen. Het klimaat verandert, dit ervaren we allemaal. Denk maar aan onze droge zomer. Om dit te stoppen moeten we in actie komen. Voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen. Niks doen is geen optie. We moeten overstappen van fossiele energie naar schone energiebronnen. Energie besparen, het huis verduurzamen of zelf duurzame energie opwekken kan die overstap versnellen. En het energieloket helpt je daarbij. Meer informatie over het beleid van de gemeente? Kijk op https://drimmelen.nl/energie of mail naar energieteam@drimmelen.nl.