Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket Dordrecht

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Kom erachter welke maatregel slim is voor uw woning, regel de financiering, vind een vakspecialist of bekijk welke acties er bij u in de buurt zijn.

Energiehulp

De energieprijzen worden steeds hoger. Voor steeds meer huishoudens is het moeilijk om de energierekening te betalen. Kunt u hulp bij besparen gebruiken? In Dordrecht kunt u gratis een afspraak maken met een Energiehulp. De Energiehulp geeft tips om het energieverbruik te verlagen. En brengt energiebesparende materialen aan, zoals tochtstrips en radiatorfolie. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op www.energiehulp.nl/dordrecht

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online Huisscan of meer te lezen over woning verbeteringen. Bent u een huurder? Ga dan naar onze tips voor een energiezuinige huurwoning.

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Gemeente Dordrecht

Welkom op het Regionaal Energieloket van de gemeente Dordrecht. Dordrecht wil in 2050 energieneutraal zijn. Alle energie die Dordrecht dan gebruikt, moet duurzaam worden opgewekt. Om dit doel te halen, werkt de gemeente Dordrecht samen met energie- en grondstoffenbedrijf HVC in de Energiecoöperatie Dordrecht (ECD). ECD wil zoveel mogelijk inwoners en bedrijven in de stad mee laten doen. Meer weten over ECD? Bekijk de website!

Eén van de doelen van ECD is dat alle woningen in 2050 aardgasvrij moeten zijn. U kunt zich nu al stapsgewijs hierop voorbereiden. Bijvoorbeeld door uw woning te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. Het Regionaal Energieloket kan u daarbij helpen.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice