Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket Brummen

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Andere gemeente?

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

We hebben ook een informatiepakket over energiebesparing opgesteld. Hierin leest u over kleine energiebesparende maatregelen en krijgt u tips die het energieverbruik verlagen, soms het comfort verhogen en geld besparen.

Informatiepakket energie besparen

Gratis cadeaubon t.w.v €50 voor huurders

Ook biedt de gemeente u een gratis cadeaubon aan t.w.v € 50. U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. De cadeaubon is aan te vragen via onderstaande knop.

Let op: vanwege overweldigende belangstelling zijn de cadeaubonnen voor koopwoningen helaas op. Huurders kunnen nog steeds een cadeaubon aanvragen.

Cadeaubon aanvragen

Cadeaubon gebruiken

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie

Heeft u een vraag of opmerking?

Gemeente Brummen

Welkom bij het energieloket van de gemeente Brummen. Op het gebied van duurzaamheid zetten wij als gemeente in op twee belangrijke pijlers: die van de voorbeeldige overheid, waarbij wij onze eigen duurzaamheidsdoelen nastreven en van verbindende overheid waarbij wij iedereen willen uitnodigen en in staat stellen hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit energieloket kan u daarbij helpen. Kijk rustig rond en neem gerust contact op voor vragen.