Ga direct naar hoofdcontent

Stichting Deal

Deal Drecht Cities verzorgt de economische acquisitie en de promotie voor de zeven Drechtsteden. Samen met de Economic Development Board (EDB) staan wij voor een succesvolle en ondernemende regio. Dat doen wij door een actief promotiebeleid. Door nieuwe bedrijven aan te trekken. En door de economische ontwikkeling met nieuwe initiatieven te ondersteunen. De organisatie richt zich primair op de sectoren maritiem, smart industry en logistiek.

Voor team acquisitie staat de vraag van de ondernemer of investeerder centraal. Onze acquisitiemanagers begeleiden u naar de gewenste locaties binnen de Drechtsteden. Zij kennen de belangrijkste spelers en de beschikbare locaties en die nog in ontwikkeling zijn.

Team promotie zorgt ervoor dat de regio zichtbaar is bij de juiste doelgroep. Met eigen kanalen zoals social media, de Deal nieuwsbrief en een actief gebruik van beeldmateriaal laten we de regio van zijn beste kant zien. Hierbij sluiten we altijd aan bij de nieuwste marketingtrends.

Het team EDB houdt zich bezig met de ontwikkeling van de regio. Deal voert het secretariaat van deze triple helix organisatie en verbindt zo de belangrijkste spelers uit het regionale netwerk.

Deal is een zelfstandige, voornamelijk door de overheid gefinancierde stichting, opgericht in 2014. Naast de zeven Drechtsteden zijn ook Havenbedrijf Rotterdam en ROM-D aangesloten. Ons kantoor is gevestigd aan de rivier de Noord in Hendrik-Ido-Ambacht.

Kijk voor meer informatie op:

www.dealdrechtcities.nl

www.economicdevelopmentboard.nl 

Lees meer