Ga direct naar hoofdcontent

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) bouwt aan een beter ondernemersklimaat en treedt op als gesprekspartner naar de gemeente Hoeksche Waard en andere (overheids)instellingen. Daarnaast stimuleert de vereniging onderling contact tussen de leden door het organiseren van bijeenkomsten.

OHW telt inmiddels ruim 340 leden. Bent u ondernemer in de Hoeksche Waard en wilt u ook lid worden van deze actieve vereniging? Meld u hier aan.

Wat kan OHW voor u betekenen?

OHW is ook belangenbehartiger op het gebied van duurzaamheid. OHW ondersteunt ondernemers die duurzame stappen willen zetten, zowel binnen een bedrijf als op het gebied van samenwerking, door te:

  • Samenwerken: bedrijven die duurzamer willen werken worden gekoppeld aan bedrijven die deze diensten aanbieden. Daarbij wordt opgetrokken met de Energieke Regio;

  • Aanjagen: het verduurzamen van bedrijventerreinen wordt versneld. Bijvoorbeeld door het gezamenlijk plaatsen van zonnepanelen of het inkopen van energie;

  • Informeren en netwerken : actieve kennisdeling en goede én nuttige contacten ontwikkelen met relevante lokale ondernemers. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten;

  • Etaleren : delen van inspirerende voorbeelden en mogelijkheden bij OHW leden. Een mooi voorbeeld van een samenwerking van leden is het zonnepanelendak bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland.

Bouw- en installatiebedrijven die willen bijdragen aan een duurzame toekomst worden uitgenodigd contact op te nemen met de OHW. Met elkaar kunnen ze zo bijdragen aan een duurzame Hoeksche Waard.