Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Energieloket Nijmegen

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Gratis cadeaubon t.w.v. €50

De gemeente biedt bewoners van Nijmegen een gratis cadeaubon aan t.w.v. € 50. U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. De cadeaubon is aan te vragen via onderstaande pagina.

Als mensen met een cadeaubon hun bon niet inwisselen, komen er weer cadeaubonnen beschikbaar. Laat uw gegevens achter via de button 'cadeaubon aanvragen' om op de wachtlijst te komen. U krijgt dan automatisch bericht als u aan de beurt bent.

Let op: Voor kopers zijn nieuwe bonnen vrijgekomen, omdat veel aangevraagde bonnen niet op tijd zijn verzilverd.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Nijmegen wil in 2045 geen aardgas meer gebruiken voor het koken en verwarmen van woningen (zie nijmegen.nl/aardgasvrij) en een energieneutrale stad zijn. Met een duurzaam huis bent u voorbereid op de toekomst. Met simpele tips kunt u thuis energie besparen. Dat is de eerste stap naar een duurzame woning waar u geen spijt van zult krijgen. Deze site helpt u op weg met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. U kunt beginnen met de gratis online HuisScan om te zien welke maatregelen u kunt nemen. Komt u er niet uit? Bel dan met onze klantenservice.  

50 tips om energie te besparen in huis

Wist u dat u tot honderden euro's per jaar kan besparen op uw energierekening zonder een euro uit te geven? In ons ebook krijgt u 50 tips die uw energierekening direct kunnen verlagen!

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Gezellig! Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice
Logo Gemeente Nijmegen

Duurzaam wonen in Nijmegen

Heeft u deze website bekeken en uw vragen gesteld aan de klantenservice? Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunt u bij gemeente Nijmegen te­recht voor een adviesgesprek Duurzaam wonen (incl. leningen en subsidies). Kijk voor de spreekuren of een afspraak op de website van de gemeente.