Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Energieloket Nijmegen

Andere gemeente?
Per 31 maart zijn alle (ook de verlengde) inkoopacties en kortingsacties in Nijmegen afgelopen. In de loop van 2021 zullen er nieuwe collectieve inkoopacties en bonnen voor energiebesparende producten volgen.

Wij helpen u graag met energie besparen in uw woning. Dat scheelt in de energierekening en is goed voor het klimaat.  Door de vloeren, muren en daken in uw huis te isoleren en isolerend glas in de ramen, woont u comfortabel en bespaart u veel energie. U kunt ook energie opwekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Dit alles verhoogt ook de waarde van uw huis. U kunt beginnen met de gratis online HuisScan om te zien welke maatregelen u kunt nemen.

Bekijk de Buurtacties Energiezuinig Wonen

Persoonlijk adviesgesprek

Op deze website vindt u informatie over energie besparen en isoleren. U kunt via mail of telefonisch ook uw vragen stellen. Maar wilt u daarna nog graag een persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van uw woning? Maak dan een afspraak bij het Loket Duurzaam Wonen Plus van de gemeente Nijmegen. Zij kunnen u adviseren over duurzaam wonen in alle opzichten: van energiebesparende maatregelen in de woning en aardgasvrij wonen, tot opwek met zonnepanelen, groendaken of regenwater afkoppelen.

Meer informatie

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket
Logo Gemeente Nijmegen

Duurzaam wonen in Nijmegen

Met simpele tips kunt u thuis energie besparen. Dat is de eerste stap naar een duurzame woning, waar u geen spijt van zult krijgen. Wij bieden u deze website aan om u verder op weg te helpen met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. Daarnaast kunt u bij de gemeente terecht voor een adviesgesprek over duurzaam wonen (bij Loket Duurzaam Wonen Plus). Met een duurzaam huis bent u voorbereid op de toekomst. Nijmegen wil in 2045 geen aardgas meer gebruiken voor het koken en verwarmen van woningen (zie nijmegen.nl/aardgasvrij) en een energieneutrale stad zijn.

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Isolatiesubsidie

  • Ontvang tot 20% subsidie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie
Foto van werknemer Regionaal Energieloket