Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Energieloket Nijmegen

Andere gemeente?

* Alle (ook de verlengde) inkoopacties en kortingsacties zijn afgelopen. In de loop van 2021 zullen er nieuwe collectieve inkoopacties en bonnen voor energiebesparende producten volgen.

Nijmegen wil in 2045 geen aardgas meer gebruiken voor het koken en verwarmen van woningen (zie nijmegen.nl/aardgasvrij) en een energieneutrale stad zijn. Met een duurzaam huis bent u voorbereid op de toekomst. Met simpele tips kunt u thuis energie besparen. Dat is de eerste stap naar een duurzame woning waar u geen spijt van zult krijgen. Deze site helpt u op weg met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. U kunt beginnen met de gratis online HuisScan om te zien welke maatregelen u kunt nemen. Komt u er niet uit? Bel dan met onze klantenservice.  

50 tips om energie te besparen in huis

Wist u dat u tot honderden euro's per jaar kan besparen op uw energierekening zonder een euro uit te geven? In ons ebook krijgt u 50 tips die uw energierekening direct kunnen verlagen!

Bekijk tips

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket
Logo Gemeente Nijmegen

Duurzaam wonen in Nijmegen

Heeft u deze website bekeken en uw vragen gesteld aan de klantenservice? Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunt u bij gemeente Nijmegen te­recht voor een adviesgesprek Duurzaam wonen (incl. leningen en subsidies). Kijk voor de spreekuren of een afspraak op de website van de gemeente.

Naar adviesgesprek duurzaam wonen

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie
Foto van werknemer Regionaal Energieloket