Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Energieloket Nijmegen

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Alleen in december 2022 nog cadeaubonnen aanvragen en verzilveren

De gemeente biedt u een gratis cadeaubon aan. U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips.

Verzilveren

Het is tot en met uiterlijk 31 december 2022 mogelijk om uw cadeaubon te verzilveren.

Aanvragen

Een cadeaubon heeft in deze actie een geldigheidsduur van 31 dagen. Als u in december nog een cadeaubon aanvraagt, dan heeft u dus minder dan 31 dagen om de cadeaubon te gebruiken.

Let op: een fysieke cadeaubon aanvragen kan tot en met uiterlijk 20 december 2022 .

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Nijmegen wil in 2045 geen aardgas meer gebruiken voor het koken en verwarmen van woningen (zie nijmegen.nl/aardgasvrij) en een energieneutrale stad zijn. Met een duurzaam huis bent u voorbereid op de toekomst. Met simpele tips kunt u thuis energie besparen. Dat is de eerste stap naar een duurzame woning waar u geen spijt van zult krijgen. Deze site helpt u op weg met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. U kunt beginnen met de gratis online HuisScan om te zien welke maatregelen u kunt nemen. Komt u er niet uit? Bel dan met onze klantenservice.  

50 tips om energie te besparen in huis

Wist u dat u tot honderden euro's per jaar kan besparen op uw energierekening zonder een euro uit te geven? In ons ebook krijgt u 50 tips die uw energierekening direct kunnen verlagen!

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice
Logo Gemeente Nijmegen

Duurzaam wonen in Nijmegen

Heeft u deze website bekeken en uw vragen gesteld aan de klantenservice? Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunt u bij gemeente Nijmegen te­recht voor een adviesgesprek Duurzaam wonen (incl. leningen en subsidies). Kijk voor de spreekuren of een afspraak op de website van de gemeente.