Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Energieloket Nijmegen

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Nijmegen wil in 2045 geen aardgas meer gebruiken voor het koken en verwarmen van woningen (zie nijmegen.nl/aardgasvrij) en een energieneutrale stad zijn. Met een duurzaam huis bent u voorbereid op de toekomst. Met simpele tips kunt u thuis energie besparen. Dat is de eerste stap naar een duurzame woning waar u geen spijt van zult krijgen. Deze site helpt u op weg met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. U kunt beginnen met de gratis online HuisScan om te zien welke maatregelen u kunt nemen. Komt u er niet uit? Bel dan met onze klantenservice.  

50 tips om energie te besparen in huis

Wist u dat u tot honderden euro's per jaar kan besparen op uw energierekening zonder een euro uit te geven? In ons ebook krijgt u 50 tips die uw energierekening direct kunnen verlagen!

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice
Logo Gemeente Nijmegen

Duurzaam wonen in Nijmegen

Heeft u deze website bekeken en uw vragen gesteld aan de klantenservice? Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunt u bij gemeente Nijmegen te­recht voor een adviesgesprek Duurzaam wonen (incl. leningen en subsidies). Kijk voor de spreekuren of een afspraak op de website van de gemeente.