Ga direct naar hoofdcontent

Actie voor HR++ glas, Molenlanden

HR++glas voor een lagere energierekening en een comfortabele woning

Heeft u nog ramen met enkel of oud dubbel glas in uw woning? Deze oudere ramen isoleren slecht waardoor warmte uit de woning naar buiten ontsnapt.

Hoe merkt u dat? Het glas voelt koud aan in de winter en soms ontstaat er condens. Ook tocht het vaak bij de ramen door zogenaamde 'koudeval'.

De oplossing? Isolerend glas, oftewel hoogrendement (HR) glas. Met HR glas verliest u veel minder warmte. U bespaart hiermee energie(kosten) en uw woning wordt een stuk comfortabeler. HR++ glas is een van de beste soorten isolerend glas die in de meeste gevallen in bestaande kozijnen past.

Wilt ook u energie besparen door uw ramen te vervangen door isolerend glas? We helpen u graag op weg. Regionaal Energieloket organiseert samen met de gemeente een actie voor HR++ glas voor u en uw buren. Schrijf u via de knop hieronder vrijblijvend in voor de isolatieactie.

De voordelen voor u op een rij:

  • Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel

  • Een offerte op maat

  • Betrouwbare vakspecialist

Ontvang persoonlijk aanbod

Heeft u nog vragen? Kom naar de informatieavond

Op 10 juni vanaf 19:30 uur organiseren wij een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Hier wordt de actie stap voor stap uitgelegd. U bent zelf niet in beeld. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan Regionaal Energieloket, de gemeente en de vakspecialist. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Wilt u de avond later terugkijken? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om het webinar terug te kijken.

  • Uitleg van de actie

  • Gemeente en vakspecialist zijn aanwezig

  • Ruimte voor vragen

Informatieavond terugkijken

Alle informatie op een rijtje

Om het u makkelijk te maken hebben wij het uitzoekwerk al gedaan. We hebben vakspecialisten in de regio gevraagd een aanbod te doen, en dit hebben wij vergeleken op basis van ervaring, garanties en prijs. Onze technische adviseurs hebben hier het beste aanbod uit gekozen. Daarna hebben wij vaste prijzen met de vakspecialist afgesproken. Deze informatie is opgenomen in een informatiepakket. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de offerte ontvangt.

  • Materiaal van hoge kwaliteit

  • Lange garanties en een ervaren installateur

  • Standaard prijzen, geen verrassingen

Bekijk het informatiepakket

Subsidie voor isolatie of een (hybride) warmtepomp

Woningeigenaren die aan de slag gaan met energiebesparende maatregelen zoals isolatie of een warmtepomp kunnen subsidie aanvragen. De zogenaamde Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE). Wilt u de subsidie aanvragen voor isolatie? Dan moet u minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren. Meer informatie over de verschillende maatregelen waarvoor u subsidie kunt aanvragen en de voorwaarden vindt u in dit artikel.

Laat u de aanvraag liever over aan een professionele partij?

Onze partner Simpel Subsidie kan de volledige subsidieaanvraag voor u regelen. De kosten hiervoor zijn €75. Mocht u toch niet in aanmerking komen voor de subsidie dan hoeft u niets te betalen. Ook kunt u via de website van Simpel Subsidie een gratis en vrijblijvende check doen om te zien of u in aanmerking komt voor de subsidie. Ga naar de website van Simpel Subsidie voor hulp of meer informatie.

Hulp met ISDE aanvragen

Stappenplan

Bekijk hier stap voor stap hoe u kunt profiteren van de voordelen van de actie.

Hoe wij het beste aanbod voor u vinden

Zo zorgen wij dat u het beste aanbod krijgt en snel kunt profiteren van lagere energiekosten.

Onze collega Andre vertelt u graag meer over onze aanpak in deze video:

Bekijk de video

Ervaringen met HR++ glas?

Maarten Evers wilde graag meer wooncomfort en een volgende energiebesparende stap zetten. Zijn huis is al goed geïsoleerd en hij heeft al zonnepanelen. Hij koos voor HR++ glas om tocht en koude tegen te gaan en verder te besparen op zijn gasverbruik. In deze deze video vertelt hij over zijn ervaring met isolerend glas.

Blije bewoner voor huis

Veelgestelde vragen over isolerend glas

Bent u nieuwsgierig?

Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over deze actie

Ontvang persoonlijk aanbod

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket

Gemeente Molenlanden

Gemeente Molenlanden helpt inwoners graag op weg om hun huis te verduurzamen. Dit doen we in samenwerking met onder andere ‘Het Nieuwe Wonen’ en het ‘Regionaal Energieloket’. Op deze gemeentepagina vindt u meer informatie over wat zij doen en voor u kunnen betekenen. U kunt bijvoorbeeld een gratis adviesgesprek met een wooncoach aanvragen, u krijgt uitleg over verschillende maatregelen en u wordt geïnformeerd over welke stappen u kunt nemen om energie te besparen.

Benieuwd naar wat er zoal in Molenlanden wordt georganiseerd en door bewoners ook zelf wordt geïnitieerd? Kijk dan verder op ‘In de buurt’.

Meer informatie over duurzaamheid in Molenlanden vindt u op: www.molenlanden.nl/duurzaam-molenlanden