Ga direct naar hoofdcontent

Uitgebreid telefonisch adviesgesprek

Advies op maat voor uw woning

Heeft u alleen een korte vraag?

Voor korte vragen over bijvoorbeeld een subsidie, een lokale actie of hulp bij het aanvragen van een offerte kunt u gratis contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bellen via 088-525 41 10 of mailen naar vragen@regionaalenergieloket.nl.

Liever een uitgebreid plan op maat?

Alle woningen in Nederland gaan de komende 30 jaar stap voor stap van het aardgas af. Heeft u een koopwoning en wilt u aan de slag, maar weet u niet goed hoe? Onze technisch adviseur helpt u graag met een plan op maat. Helemaal afgestemd op uw woning, wensen en budget. 

Dit kunt u verwachten

  • Telefoongesprek van 30 minuten

  • Bespreken van uw wensen en de mogelijkheden

  • Stappenplan voor uw woning

  • Inzicht in kosten en besparingen van maatregelen

  • Ruimte om vragen te stellen

  • Informatie over subsidies

  • Onafhankelijk advies (bij offertes)

  • Een samenvatting van de besproken onderwerpen

Kosten

U kunt een telefonisch adviesgesprek boeken voor €125 per gesprek. 

Waarom persoonlijk advies?

Onze adviseur geeft u inzicht in uw woning. U ontdekt wat slim is om nu of juist later te doen, en wat de voor- en nadelen zijn van energiebesparende maatregelen. 

Ook denkt de adviseur mee welke maatregelen u eventueel slim kunt combineren. Wilt u bijvoorbeeld uw dak laten isoleren en is uw dakbedekking toe aan vervanging? Dan kunt u dit het beste tegelijk laten doen. U krijgt hierover advies. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

Weet u al wat u wilt en wilt u aan de slag? Dan krijgt u advies over subsidies, het kiezen van een betrouwbare installateur en het beoordelen van offertes.

Ton over het telefonisch adviesgesprek

"Het was erg handig om even met de adviseur te bellen. We overwogen de aanschaf van een warmtepomp al een tijdje, maar wisten niet goed of dit voor onze woning de juiste keuze was. De adviseur heeft de afwegingen voor ons uiteen gezet en ons geholpen met het besluit. De conclusie is dat we nog niet op een warmtepomp gaan overstappen, maar eerst starten met andere maatregelen. Al met al een erg prettig, no-nonsense gesprek. Na 30 minuten wisten we eigenlijk precies wat we moesten doen."