Ga direct naar hoofdcontent

Maak kans op een gratis infraroodscan voor uw woning

Waar lekt de warmte weg in uw woning? Ontdek het met een infraroodscan!

  • Maak kans op een gratis scan via Regionaal Energieloket

  • Voorkom onnodig warmteverlies en een hoge energierekening

  • Krijg inzicht in hoe u warmteverlies kunt voorkomen

De aanmeldingen voor de loting zijn per 15 november 2020 gesloten. U wordt per mail op de hoogte gebracht als u de loting heeft gewonnen.

Logo's regio Amsterdam en Amstelland

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

‘De infraroodscans lieten alle zwakke plekken in mijn woning tot in detail goed zien. Ik ga zelf mijn schuur van binnen beter isoleren zodat de warmte in mijn werkkamer niet verloren gaat.'

Hoe werkt het?

Wat kan ik verwachten?

Bent u een van de winnaars? Dan kunt u dit verwachten:

  1. Bevestigingsemail:  u ontvangt een email dat u bent ingeloot.

  2. Afspraak inplannen:  onze infraroodscan specialist belt u op om een afspraak in te plannen. De adviseur komt bij u thuis langs. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de voorschriften van het RIVM rondom Covid-19.

  3. Infraroodscan bij u thuis:  de adviseur maakt met een infraroodscan beelden van uw woning. Dit duurt ongeveer een uur. Direct na afloop legt de adviseur uit waar warmte weglekt en wat u hiertegen kunt doen. Dit doen wij op veilige afstand naar de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden.

  4. Aan de slag met duurzame maatregelen:  wellicht wilt u na afloop van de scan aan de slag met het beter isoleren van uw woning. Dat is geheel aan u. Het Regionaal Energieloket kan u hierbij verder op weg helpen als u daar behoefte aan heeft.

De aanmeldingen voor de loting zijn per 15 november 2020 gesloten. U wordt per mail op de hoogte gebracht als u de loting heeft gewonnen.

Warmtescan

Veelgestelde vragen

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket