Buurtactie Energiezuinig Wonen - Het Zwanevlot, Braamkamp & De Waarden

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in Zutphen kunnen zich aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De energieadviezen worden betaald door de gemeente en uitgevoerd door energieadviseurs van Energie-Advies Zutphen.

Adviesrapporten opvragen.

Via onderstaande knop kunt u de adviesrapporten opvragen.

Opvragen adviesrapporten

Online informatieavond terugkijken

Op 8 juli organiseerden het Regionaal Energieloket samen met ZutphenEnergie, gemeente Zutphen en EnergieAdvies Zutphen een online informatieavond. Hier zijn de adviesrapporten gepresenteerd en toegelicht. Via onderstaande knop kunt u deze avond terugkijken.

Webinar terugkijken

Heeft u een vraag over deze adviesactie? Loopt u gerust even binnen bij de Energiewinkel van ZutphenEnergie! Eén van de 70 vrijwilligers en professionals staat u graag te woord. U vindt de Energiewinkel aan de Overwelving 10 in het centrum van Zutphen.

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Gemeente Zutphen

Welkom bij het energieloket van de gemeente Zutphen. Hier krijgt u hulp bij het verlagen van het energieverbruik in uw woning en hulp als u zonnepanelen wilt. Kijk rond op het energieloket.

Heeft u vragen? Neem dan contact op of kom langs in de Energiewinkel van ZutphenEnergie aan de Overwelving 10. Open van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. We helpen u graag verder. Kijk op www.zutphenenergie.nl voor meer informatie.

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket