Buurtactie Energiezuinig Wonen - Het Zwanevlot, Braamkamp & De Waarden

image

Over dit project

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in Zutphen kunnen zich aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De energieadviezen worden betaald door de gemeente en uitgevoerd door energieadviseurs van Energie-Advies Zutphen.

Aanmeldingen voor voorbeeldwoningen zijn gesloten. Is uw woning niet gekozen? Het rapport wordt zo geschreven dat deze te gebruiken is voor mensen uit de buurt met hetzelfde woningtype. Het rapport wordt voor iedereen in de buurt gratis beschikbaar via deze webpagina.

Online informatieavond 8 juli

Op 8 juli (19:30 - 20:30) organiseert het Regionaal Energieloket samen met ZutphenEnergie, gemeente Zutphen en EnergieAdvies Zutphen een online informatieavond. Hier zullen ook de energieadviesrapporten worden gepresenteerd. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden.

Meld u hier aan voor de online informatieavond

Heeft u alvast een vraag over deze adviesactie? Loopt u gerust even binnen bij de Energiewinkel van ZutphenEnergie! Eén van de 70 vrijwilligers en professionals staat u graag te woord. U vindt de Energiewinkel aan de Overwelving 10 in het centrum van Zutphen.

Wat gaat er gebeuren?

image
In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

image

Gemeente Zutphen

Welkom bij het energieloket van de gemeente Zutphen. Hier krijgt u hulp bij het verlagen van het energieverbruik in uw woning en hulp als u zonnepanelen wilt. Kijk rond op het energieloket. Heeft u vragen? Neem dan contact op of kom langs in de Energiewinkel van ZutphenEnergie aan de Overwelving 10. Open van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. We helpen u graag verder. Kijk op www.zutphen.nl/energieneutraal voor meer informatie.

Vraag hieronder ook uw cadeaubon t.w.v €35 aan!

Vraag hier uw cadeaubon aan

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Veelgestelde vragen

Bent u nieuwsgierig?

Meld u aan voor een gratis energieadviesrapport!

Aanmelden buurtactie

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


image