Zonnepanelenactie Zutphen Zuid

Sunpower panel1 2 ye8wx0

Samen aan de slag met zonnepanelen!

Het verduurzamen van uw woning is veel makkelijker en leuker wanneer dat gezamenlijk kan. Daarom heeft de gemeente Zutphen, het Regionaal Energieloket en ZutphenEnergie gevraagd een zonnepanelenactie te organiseren voor haar inwoners. Wij starten met deze actie in Zutphen Zuid.

✓ Goede prijs door groepsvoordeel

✓ Ervaren vakspecialist

✓ Altijd een offerte op maat

Vrijblijvend aanmelden voor zonnepanelen

Let op: net als veel andere installatiebedrijven is het uitvoerende installatiebedrijf van de zonnepanelenactie, Kimenai Installatie, in de maand augustus met bouwvak. Dat betekent dat er in die maand geen adviesgesprekken of installaties worden uitgevoerd.

Terugkijken online informatiebijeenkomst 13 mei

Vanwege het coronavirus organiseren we een online informatiebijeenkomst (webinar). Via onderstaande knop kunt u de webinar terugkijken.

Bekijk online informatieavond terug!

Heeft u alvast een vraag over de zonnepanelenactie? Loopt u gerust even binnen bij de Energiewinkel van ZutphenEnergie! Eén van de 70 vrijwilligers en professionals staat u graag te woord. U vindt de Energiewinkel aan de Overwelving 10 in het centrum van Zutphen.

De stappen

Bent u ook bij de webinar?

Tijdens de online informatiebijeenkomst vertelden we kijkers meer over de zonnepanelenactie en over subsidies en leningen. Naast het Regionaal Energieloket waren ook de gemeente, ZutphenEnergie en installatiebedrijf Kimenai aanwezig. 

Informatieavond 13 mei: online via een webinar. Via onderstaande knop kunt u deze terugkijken.

Bekijk online informatieavond terug!

Schermafbeelding 2020 01 28 om 11.13.29 zyzgec

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Een zonnepaneel gaat meer dan 25 jaar mee en levert gedurende zijn levensduur veel elektriciteit op. U verlaagt de energierekening, vermindert uw CO2-uitstoot en wekt een deel van uw elektriciteitsgebruik zelf op. Zonnepanelen kunnen op een plat en schuin dak worden geplaatst. Op een dak van een gemiddeld rijtjeshuis passen een stuk of 6 zonnepanelen.

Op een plat dak bevestigt u panelen met schroeven aan het dak of plaatst u panelen los op het dak. In dat geval verzwaard u ze met ballast (stenen of grind). Op een schuin dak monteert u de panelen op een rails, die u aan het dak of de dakpannen bevestigd.

Zonnepanelen werken het beste als ze richting het zuiden zijn geplaatst onder een hellingshoek van 36º. Heeft u echter een dak dat ruwweg tussen het zuidoosten en zuidwesten staat en een helling heeft van 20º-60º dan heeft u ongeveer hetzelfde rendement.

AdobeStock 185687639 ok5bah

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

logo zutphen kleur zonder achtergrond lmrfk1

Gemeente Zutphen

Welkom bij het energieloket van de gemeente Zutphen. Hier krijgt u hulp bij het verlagen van het energieverbruik in uw woning en hulp als u zonnepanelen wilt. Kijk rond op het energieloket. Heeft u vragen? Neem dan contact op of kom langs in de Energiewinkel van ZutphenEnergie aan de Overwelving 10. Open van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. We helpen u graag verder. Kijk op www.zutphenenergie.nl voor meer informatie.

Let op: code is geldig tot de 1e van de volgende maand. Vraag hier uw cadeaubon aan

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Bent u nieuwsgierig?

U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor de actie of het informatiepakket bekijken. In dit informatiepakket vind u alle benodigde informatie over de collectieve actie.

Download het informatiepakket Vrijblijvend aanmelden voor zonnepanelen

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Irma Andre Jooskopie llbryf