Ga direct naar hoofdcontent

Zonnepanelenactie in Leesten en Zuidwijken

Samen aan de slag met zonnepanelen!

Het verduurzamen van uw woning is veel makkelijker en leuker wanneer dat gezamenlijk kan. Daarom heeft de gemeente Zutphen, het Regionaal Energieloket en ZutphenEnergie gevraagd een zonnepanelenactie te organiseren voor haar inwoners. Wij starten met deze actie in Zutphen Zuid.

  • Goede prijs door groepsvoordeel

  • Ervaren vakspecialist

  • Altijd een offerte op maat

Vrijblijvend aanmelden voor zonnepanelen

Let op: net als veel andere installatiebedrijven is het uitvoerende installatiebedrijf van de zonnepanelenactie, Kimenai Installatie, in de maand augustus met bouwvak. Dat betekent dat er in die maand geen adviesgesprekken of installaties worden uitgevoerd.

Terugkijken online informatiebijeenkomst 13 mei

Vanwege het coronavirus organiseren we een online informatiebijeenkomst (webinar). Via onderstaande knop kunt u de webinar terugkijken.

Bekijk online informatieavond terug!

Heeft u alvast een vraag over de zonnepanelenactie? Loopt u gerust even binnen bij de Energiewinkel van ZutphenEnergie! Eén van de 70 vrijwilligers en professionals staat u graag te woord. U vindt de Energiewinkel aan de Overwelving 10 in het centrum van Zutphen.

De stappen

Bent u ook bij de webinar?

Tijdens de online informatiebijeenkomst vertelden we kijkers meer over de zonnepanelenactie en over subsidies en leningen. Naast het Regionaal Energieloket waren ook de gemeente, ZutphenEnergie en installatiebedrijf Kimenai aanwezig. 

Informatieavond 13 mei: online via een webinar. Via onderstaande knop kunt u deze terugkijken.

Bekijk online informatieavond terug!

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Dit is een duurzame manier van elektriciteitsproductie. De elektriciteit die in woningen wordt gebruikt, wordt vaak door fossiele brandstoffen opgewekt, bijvoorbeeld door kolen- en gascentrales.

Zonnepanelen verminderen de CO2 uitstoot, u wordt minder afhankelijk van uw elektriciteitsleverancier, uw energierekening daalt, en uw woningwaarde stijgt. Ook op bewolkte dagen wekken panelen elektriciteit op door het indirecte zonlicht. De opbrengst is dan wel minder. Een zonnepaneel gaat meer dan 25 jaar mee en levert gedurende zijn levensduur veel elektriciteit op.

Bewoners blij met zonnepanelen op hun dak

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Welkom bij het energieloket van de gemeente Zutphen. Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over energiebesparende maatregelen.

Bekijk hier alle acties in uw gemeente

Samen met de gemeente Zutphen en ZutphenEnergie organiseren wij een aantal isolatieacties, Buurtacties Energiezuinig wonen en zonnepanelenacties. Via onderstaande knop vind meer informatie over de lopende acties in uw gemeente.

Bekijk hier alle projecten in uw gemeente

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2020 deden ruim 66.000 bewoners mee aan onze acties

Veelgestelde vragen over zonnepanelen en deze actie

Bent u nieuwsgierig?

U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor de actie of het informatiepakket bekijken. In dit informatiepakket vind u alle benodigde informatie over de collectieve actie.

Download het informatiepakket Vrijblijvend aanmelden voor zonnepanelen

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket