Zonnepanelenactie Zutphen Warnsveld & Waterkwartier

Welkom bij de zonnepanelenactie voor Warnsveld & Waterkwartier

Het verduurzamen van uw woning is veel makkelijker en leuker wanneer dat gezamenlijk kan. Daarom organiseren wij in samenwerking met de gemeente de zonnepanelenactie voor inwoners van Warnsveld & Waterkwartier!

✓ Goede prijs door groepsvoordeel

✓ Betrouwbare vakspecialist

✓ Altijd een offerte op maat

Aanmelden zonnepanelenactie

Let op: net als veel andere installatiebedrijven is het uitvoerende installatiebedrijf van de zonnepanelenactie, Kimenai Installatie, in de maand augustus met bouwvak. Dat betekent dat er in die maand geen adviesgesprekken of installaties worden uitgevoerd.

Heeft u een vraag over de zonnepanelenactie? Loopt u gerust even binnen bij de Energiewinkel van ZutphenEnergie! Eén van de 70 vrijwilligers en professionals staat u graag te woord. U vindt de Energiewinkel aan de Overwelving 10 in het centrum van Zutphen.

De stappen

Terugkijken online informatieavond (webinar)

Tijdens de avond vertelden we kijkers meer over de collectieve inkoop en konden aanwezige vragen stellen. Naast het Regionaal Energieloket waren ook de gemeente en de installateur aanwezig. 

De informatieavond vond plaats op 1 juli 2020. U kunt de webinar terugkijken via onderstaande knop:

Webinar terugkijken

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Dit is een duurzame manier van elektriciteitsproductie. De elektriciteit die in woningen wordt gebruikt, wordt vaak door fossiele brandstoffen opgewekt, bijvoorbeeld door kolen- en gascentrales.

Zonnepanelen verminderen de CO2 uitstoot, u wordt minder afhankelijk van uw elektriciteitsleverancier, uw energierekening daalt, en uw woningwaarde stijgt. Ook op bewolkte dagen wekken panelen elektriciteit op door het indirecte zonlicht. De opbrengst is dan wel minder. Een zonnepaneel gaat meer dan 25 jaar mee en levert gedurende zijn levensduur veel elektriciteit op.

Bewoners blij met zonnepanelen op hun dak

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Gemeente Zutphen

Welkom bij het energieloket van de gemeente Zutphen. Hier krijgt u hulp bij het verlagen van het energieverbruik in uw woning en hulp als u zonnepanelen wilt. Kijk rond op het energieloket.

Heeft u vragen? Neem dan contact op of kom langs in de Energiewinkel van ZutphenEnergie aan de Overwelving 10. Open van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. We helpen u graag verder. Kijk op www.zutphenenergie.nl voor meer informatie.

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Bent u nieuwsgierig?

U kunt zuch vrijblijvend aanmelden voor de actie of het informatiepakket bekijken. In dit informatiepakket vind u alle benodigde informatie over de collectieve actie.

Download het informatiepakket Aanmelden zonnepanelenactie

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket