Zonnepanelenactie in de gemeente Nijmegen

Sunpower panel1 2 ye8wx0

Bespaar energiekosten met zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Door zelf groene stroom op te wekken heeft u lagere energiekosten. Zo verdient u de investering in zonnepanelen vanzelf terug. Zonnepanelen kopen is makkelijker, voordeliger én leuker wanneer dat samen kan. Daarom organiseren wij met de gemeente deze zonnepanelenactie voor u en uw buren.

Wilt u ook uw eigen energie opwekken? Via onderstaande knop kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor de actie.

✓ Hoge kwaliteit zonnepanelen

✓ Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel

✓ Altijd een offerte op maat

Ontvang persoonlijk aanbod

Heeft u nog vragen?

Op 23 september, van 19:30 tot ongeveer 20.30 organiseren wij een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Hier wordt de actie stap voor stap uitgelegd. U bent zelf niet in beeld. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan Regionaal Energieloket, de gemeente en de vakspecialist. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Wilt u de avond later terugkijken? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om het webinar terug te kijken.

✓ Uitleg van de actie

✓ Gemeente en vakspecialist zijn aanwezig

✓ Ruimte voor vragen

Aanmelden informatieavond

Alle informatie op een rijtje

Om het u makkelijk te maken hebben wij het uitzoekwerk al voor u gedaan. We hebben vakspecialisten in de regio gevraagd een aanbod te doen en dit vergeleken op basis van ervaring, garanties en prijs. Onze technische adviseurs hebben hieruit het beste aanbod gekozen. Daarna hebben wij met de vakspecialist vaste prijzen afgesproken. Deze informatie is opgenomen in een informatiepakket. Zo komt u niet voor verassingen te staan wanneer u de offerte ontvangt.

✓ Hoge kwaliteit isolatiemateriaal

✓ Lange garanties en een ervaren installateur

✓ Standaard prijzen, geen verrassingen

Bekijk het informatiepakket

Ook uw eigen energie opwekken?

Bekijk hier stap voor stap hoe u kunt profiteren van de voordelen van de actie.

Bent u nieuwsgierig?

Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over deze actie

Ontvang persoonlijk aanbod

Hoe wij het beste aanbod voor u vinden

Zo zorgen wij dat u het beste aanbod krijgt en snel kunt profiteren van lagere energiekosten.

Meer dan 6000 woningeigenaren gingen u voor!

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Lees meer ervaringen

AdobeStock 185687639 ok5bah

"Na het advies heb ik de knoop doorgehakt en zijn de zonnepanelen vier weken later binnen een dag geplaatst. De hele installatie gebeurde zonder tegenslag en was verbazingwekkend snel geregeld. Het was ook erg fijn dat de installateur de teruggave van de 21% btw regelde voor mij. Zoals het er nu naar uitziet heb ik de panelen al binnen 5 jaar terugverdiend!" 

Jan | Zonnepanelenactie Dordrecht

Lees meer ervaringen

Sunpower panel1 2 ye8wx0

Hoe werken zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Een zonnepaneel gaat meer dan 25 jaar mee en levert gedurende zijn levensduur veel elektriciteit op. U verlaagt de energierekening, vermindert uw CO2-uitstoot en wekt een deel van uw elektriciteitsgebruik zelf op. Zonnepanelen kunnen op een plat en schuin dak worden geplaatst. Op een dak van een gemiddeld rijtjeshuis passen ongeveer 6 tot 12 zonnepanelen.

Op een plat dak worden panelen met schroeven aan het dak bevestigd of worden de panelen los op het dak geplaatst. In dat geval worden ze verzwaard met ballast (stenen of grind). Op een schuin dak worden de panelen op een rails gemonteerd, die aan het dak of de dakpannen worden bevestigd.

Zonnepanelen werken het beste als ze richting het zuiden zijn geplaatst onder een hellingshoek van 36º. Wanneer uw dak ruwweg tussen het zuidoosten en zuidwesten staat en een helling heeft van 20º-60º, dan heeft u ongeveer hetzelfde rendement.

Schermafbeelding 2020 07 23 om 09.54.21 nfz47j

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Bent u nieuwsgierig?

Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over deze actie

Ontvang persoonlijk aanbod

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Irma Andre Jooskopie llbryf
Logo Nijmegen rgb atlgqu

Duurzaam wonen in Nijmegen

Met simpele tips kunt u thuis energie besparen. Dat is de eerste stap naar een duurzame woning, waar u geen spijt van zult krijgen. Wij bieden u deze website aan om u verder op weg te helpen met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. Daarnaast kunt u bij de gemeente terecht voor een adviesgesprek over duurzaam wonen (bij Loket Duurzaam Wonen Plus). Met een duurzaam huis bent u voorbereid op de toekomst. Nijmegen wil in 2045 geen aardgas meer gebruiken voor het koken en verwarmen van woningen (zie nijmegen.nl/aardgasvrij) en een energieneutrale stad zijn.