Zonnepanelenactie Amsterdam Bijlmer

Sunpower panel1 2 ye8wx0
Amsterdam
maandag 15 juni 2020, 22:00 - woensdag 14 oktober 2020, 22:00

Welkom bij de zonnepanelenactie

Het verduurzamen van uw woning is veel makkelijker en leuker wanneer dat gezamenlijk kan. Daarom organiseren wij in samenwerking met de gemeente de duurzame buurtactie voor u en uw buren!

✓ Goede prijs door groepsvoordeel

✓ Betrouwbare vakspecialist

✓ Altijd een offerte op maat

Aanmelden zonnepanelenactie

Video Zonnepanelenactie Amsterdam Bijlmer (ENG)

Video Zonnepanelenactie Amsterdam Bijlmer (ESP)

De stappen

Bent u er ook bij?

Tijdens de avond ontvangt u meer informatie over de collectieve inkoop en kunt u vragen stellen. Naast het Regionaal Energieloket zijn ook de gemeente en de installateur aanwezig. 

Informatieavond:

  • 2 juli: online via webinar

Terugkijken kan via onderstaande knop

Webinar terugkijken

Schermafbeelding 2020 01 28 om 11.13.29 zyzgec

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Een zonnepaneel gaat meer dan 25 jaar mee en levert gedurende zijn levensduur veel elektriciteit op. U verlaagt de energierekening, vermindert uw CO2-uitstoot en wekt een deel van uw elektriciteitsgebruik zelf op. Zonnepanelen kunnen op een plat en schuin dak worden geplaatst. Op een dak van een gemiddeld rijtjeshuis passen een stuk of 6 zonnepanelen.

Op een plat dak bevestigt u panelen met schroeven aan het dak of plaatst u panelen los op het dak. In dat geval verzwaard u ze met ballast (stenen of grind). Op een schuin dak monteert u de panelen op een rails, die u aan het dak of de dakpannen bevestigd.

Zonnepanelen werken het beste als ze richting het zuiden zijn geplaatst onder een hellingshoek van 36º. Heeft u echter een dak dat ruwweg tussen het zuidoosten en zuidwesten staat en een helling heeft van 20º-60º dan heeft u ongeveer hetzelfde rendement.

AdobeStock 185687639 ok5bah

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

amsterdam rlvswe

Gemeente Amsterdam

Amsterdam wil een schone stad zijn. Een stad waar alleen nog schone energie wordt gebruikt. Een stad met ruimte voor iedereen, met prettige buurten en frisse lucht. Zo blijft Amsterdam leefbaar voor onze kinderen en kleinkinderen. Het doel is om de CO2-uitstoot terug te dringen met 95 procent in 2050. Ook wil de gemeente al in 2022 250 Megawatt aan zonne-energie opwekken in Amsterdam en de stad vóór 2040 volledig aardgasvrij maken.

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Bent u nieuwsgierig?

U kunt zuch vrijblijvend aanmelden voor de actie of het informatiepakket bekijken. In dit informatiepakket vind u alle benodigde informatie over de collectieve actie.

Download het informatiepakket Aanmelden zonnepanelenactie

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Irma Andre Jooskopie llbryf