Ga direct naar hoofdcontent

Gratis adviesgesprek wooncoach

Wilt u uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken? Wilt u een lagere energierekening, maar u weet nog niet goed wat de mogelijkheden voor uw woning zijn en hoe u kunt beginnen? Dan is een afspraak met een onafhankelijke wooncoach interessant voor u!

Over de wooncoach

Gemeente Gorinchem werkt hiervoor samen met Het Nieuwe Wonen. Speciaal opgeleide wooncoaches komen gratis bij u langs. Samen bespreekt u vrijblijvend de mogelijkheden om uw huis energiezuiniger en duurzamer te maken. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het gebruik van apparaten, meer comfort, isolatie aanbrengen en energie besparen. In een onafhankelijk advies wijzen zij u op de mogelijkheden voor uw huis en uw situatie. Kijk voor meer informatie over Het Nieuwe Wonen en wat ze voor u kunnen betekenen opwww.hetnieuwewonen.nl.

Corona aanpassingen

Door de coronacrisis zijn ook de diensten van Het Nieuwe Wonen aangepast. Per 1 juni 2020 is een keukentafelgesprek met een wooncoach in principe mogelijk als vooraf duidelijk is gecheckt of het bezoek verantwoord is. Daarom wordt vooraf gevraagd of u geen bijzondere klachten heeft. Indien dit het geval is, wordt tijdens het keukentafelgesprek de 1,5 meter in acht genomen en gebruikt de wooncoach een mondkapje. Het is ook mogelijk te videobellen met de wooncoach. U loopt dan met uw smartphone door uw huis en leidt de wooncoach virtueel rond.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een gratis gesprek met een wooncoach? Klik op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.

Maak een afspraak

Welkom op het energieloket van de gemeente Gorinchem. Heeft u vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Kijk dan eens rond op ons energieloket. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.