Ga direct naar hoofdcontent

Gratis warmtescan van uw woongevel

Veel woningen zijn nog niet optimaal geïsoleerd. Dat is een gemiste kans, want de woning verliest dan niet alleen warmte, maar het kost ook onnodig veel geld door extra stookkosten.

Op een warmtescan kunt u echter eenvoudig zien waar de warmte uit huis weglekt en waar u het beste kunt isoleren. Bijvoorbeeld met dubbel glas, vloer- of dakisolatie of met eenvoudige maatregelen zoals radiatorfolie of tochtstrips.

De gemeente Molenlanden biedt in samenwerking met Het Nieuwe Wonen een gratis warmtescan aan van de voorgevel van uw woning! U krijgt dan een eerste indruk of er warmte lekt uit uw huis. Speciaal opgeleide wooncoaches maken een infraroodfoto van de voorzijde van uw woning. U ontvangt deze foto met een korte toelichting vervolgens in de bus. Op 2 februari 2021 is er een Online Energiecafé ‘Help, mijn woning lekt warmte!’. Via deze online bijeenkomst krijgt u nadere uitleg over de warmtebeelden en krijgt u tips en adviezen over mogelijke vervolgstappen. Klik hier om u aan te melden. Met de cadeaubon van €45 kunt u meteen aan de slag! Klik hier om uw cadeaubon aan te vragen. Klik op 'meer informatie' voor meer informatie over de warmtescan.

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket