Subsidie voor energieadvies

Locatie Amstelveen

Het lijkt nog ver weg maar Nederland wil in 2050 van het aardgas af. Dit betekent dat we op zoek moeten naar andere manieren om onze gebouwen te verwarmen, ook in Amstelveen.

De gemeente Amstelveen vindt het belangrijk dat woningeigenaren zich goed kunnen oriënteren op energiebesparende maatregelen zoals isolatie. Wat zijn verstandige maatregelen voor mijn woning en in welke volgordelijkheid zet ik goede stappen? Stappen waar je geen spijt van krijgt? Een onafhankelijk adviseur van het Regionaal Energieloket komt bij u thuis, geeft advies en stelt een rapport op met aanbevelingen. Indien gewenst kunt u ook een infraroodscan van de woning laten maken om te zien waar warmte weglekt. 

Een dergelijk advies kost tussen de €300 en €425. U krijgt nu van de gemeente Amstelveen €150 korting op dit advies. Gaat u daarna aan de slag met isolatie, dan kunt u nog eens €150 terugkrijgen op het advies. Er is een beperkt aantal adviezen beschikbaar en daarin geldt op=op. Maak dus nu gebruik van dit aanbod!

Meer informatie vindt u op de actiepagina.

Ga naar website

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket