Ga direct naar hoofdcontent

€70 Tegoedbon voor u!

Energie besparen is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Door energie te besparen draagt u direct bij aan de doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Gemeente Oirschot helpt u als woningeigenaar om energie te besparen en uw energierekening te verlagen. 

RRE regeling woningeigenaren

Alle woningeigenaren in de gemeente Oirschot ontvingen in februari 2021 een herinneringsbrief met daarin twee waardebonnen, beide ter waarde van €70,-. De blauwe waardebon kunt u gebruiken om kleine of grote energiebesparende producten aan te schaffen, zoals radiatorfolie, tochtstrips of  isolatiemateriaal. De gele waardebon is alleen te besteden aan LED-verlichting. Voor een lijst met energiebesparende producten en overige voorwaarden, ga naar www.winstuitjewoning.nl/oirschot. Hebt u nog geen gebruik gemaakt van de actie en bent u de waardebonnen kwijt? Dan kunt u ook op deze website terecht.

Het verzilveren van de waardebon is heel eenvoudig. Ga naar een bouwmarkt of een online winkel en maak uw keuze uit het assortiment energiebesparende producten. Na de aanschaf gaat u naar www.winstuitjewoning.nl/oirschot en dient u uw waardebon én het aankoopbewijs in. Het bedrag, tot € 70,-, krijgt u vervolgens op uw rekening teruggestort.

U kunt de waardebon ook direct verzilveren via www.winstuitjewoning.nl/oirschot. U heeft de keuze uit een handige energiebespaarbox of uit losse energiebesparende producten. U plaatst de bespaarbox of de producten in uw online winkelmandje en rekent af met de waardebon. De energiebesparende producten krijgt u gratis thuis gestuurd.

Beide waardebonnen zijn geldig voor energiebesparende producten die u aanschaft tussen 1 april 2020 en 31 december 2021. Let op:

  • Controleer voordat u energiebesparende producten aanschaft of er nog budget beschikbaar is op www.winstuitjewoning.nl/oirschot.

  • U kunt maar één keer gebruik maken van de actie. Mocht u de waardebon uit de vorige brief (bezorgd in juli 2020) al ingediend hebben, dan kunt u de waardebon uit de brief van februari 2021 dus niet nog eens inleveren.

RREW regeling huiseigenaren en huurders

Eind 2020 heeft het Rijk de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW) voor gemeenten opengesteld ten behoeve van kleine energiebesparende maatregelen door huiseigenaren en huurders. Deze regeling is een vervolg op de RRE. Het belangrijke verschil ten opzichte van de RRE is dat deze regeling ook bedoeld is voor huurders. De gemeente Oirschot heeft een aanvraag ingediend op basis van een projectplan en heeft een beschikking verkregen. 

Momenteel wordt gewerkt aan de uitvoering van de RREW. Deze regeling richt zich vooral op de huurwoningen.