Ga direct naar hoofdcontent

Gratis persoonlijk adviesgesprek

Het verduurzamen van de woning zorgt voor tal van vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Het Regionaal Energieloket helpt u om antwoord te krijgen op dit soort vragen.

Gratis advies voor uw woning en situatie

Wilt u een uitgebreid, telefonisch adviesgesprek over de verduurzaming van uw woning? Dan kunt u via onderstaande knop een afspraak maken met onze energieadviseur.

Let op! Door het maken van een afspraak schrijft u zich niet in voor een collectieve actie in Delft. In het gesprek, dat ongeveer 30 minuten duurt, wordt uw persoonlijke situatie besproken en krijgt u advies op maat. Na het gesprek weet u met welke energiebesparende maatregelen u het beste aan de slag kunt gaan.

Het is ook mogelijk om een fysieke afspraak op het Stadskantoor op het Stationsplein te maken voor een persoonlijk advies. Dat kan via onderstaande knop.

Op de volgende data is het mogelijk een fysiek gesprek op het Stadskantoor in Delft in te plannen:

20 april, 25 mei, 22 juni, 13 juli, 17 augustus, 21 september, 26 oktober

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice