Oosterhout Nieuwe Energie (ONE)

Locatie Hermelijnvlinder 87, Oosterhout

Let op: vanwege het Covid-19 virus worden momenteel geen bezoeken aan huis meer gedaan door de energiecoaches. U kunt als u wilt wel nog een aanvraag indienen. De afspraken zullen na 1 juni worden ingeboekt, of wanneer de situatie rondom het Corona virus is veranderd en het weer mogelijk is adviezen aan huis te doen. Onze excuses voor het ongemak, en alvast dank voor uw begrip!

Oosterhout Nieuwe Energie is een coöperatie van Oosterhoutse burgers die zelf duurzame energie willen gebruiken en andere burgers hiertoe willen aanmoedigen. Het initiatief tot oprichting van de coöperatie ligt bij een aantal betrokken ondernemers en inwoners van de gemeente Oosterhout.

De energieambassadeur van ONE begeleidt Oosterhoutse huiseigenaren die zoeken naar de meerwaarde van energieopwekking of energiebesparing voor hun woning. Een energieambassadeur is een geschoolde vrijwilliger die samen met u de woning onderzoekt en adviseert over duurzame oplossingen en eventuele subsidies. U kiest zelf een (eventuele) leverancier.

Ga naar website

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket