Ga direct naar hoofdcontent

KlimaatGesprekken in Diemen

Locatie D.J. den Hartoglaan 1, 1111ZB, Diemen

In Diemen is een coach voor klimaatgesprekken actief. Zij organiseert een reeks Klimaatgesprekken in Diemen. Doe je mee? Of tip iemand in je omgeving.

Klimaatgesprekken is een inspirerende reeks van 6 workshops. We bespreken alle aspecten van ons leven die bijdragen aan klimaatverandering. Jij onderzoekt wat je kunt doen om de klimaattransitie te versnellen. Je maakt persoonlijke keuzes die bij jou passen. Onder begeleiding van een coach, in kleine groepen. Humor, hoop en handelingsperspectief staan centraal. Uit onderzoek blijkt dat de workshops deelnemers helpen om hun klimaatimpact meteen te verkleinen en dat dit na de workshops nog verder groeit. En je leert ook hoe je je omgeving kunt betrekken. Zo worden klimaatvriendelijke keuzes het nieuwe normaal!

De kosten voor deelname bedragen normaliter 45 Euro voor twee boeken, versnaperingen en algemene kosten voor de stichting die de klimaatgesprekken coƶrdineert. De gemeente Diemen vergoedt deze kosten voor de eerste 100 deelnemers. Van deelnemers wordt, ongeacht de subsidie, verwacht dat ze bij alle zes de workshops aanwezig zijn. De gemeente sponsort deelname aan klimaatgesprekken omdat uit onderzoek blijkt dat deelname daadwerkelijk leidt tot substantiƫle en blijvende verlaging van de milieuvoetafdruk van deelnemers.

Meld u aan via: aanmelden@klimaatgesprekken.nl

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket