Isolatieactie - Nijmegen

AdobeStock 204719057 oudxgq

Isoleren voor een lagere energierekening en een warme woning

Isolatie is als een warme jas voor uw huis. Dat is comfortabel en zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Daardoor kunt u flink besparen op uw energierekening. Het isoleren van uw woning is makkelijker, voordeliger en leuker wanneer dat samen kan! Daarom organiseren wij met de gemeente deze isolatieactie voor u en uw buren.

Wilt u ook energiekosten besparen? Via onderstaande knop kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor de actie.

✓ Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel

✓ Betrouwbare vakspecialist

✓ Altijd een offerte op maat

Ontvang persoonlijk aanbod

Heeft u nog vragen?

Op 6 oktober van 19:30 tot ongeveer 20:30 organiseren wij een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Hier wordt de actie stap voor stap uitgelegd. U bent zelf niet in beeld. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan Regionaal Energieloket, de gemeente en de vakspecialist. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Wilt u de avond later terugkijken? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om het webinar terug te kijken.

✓ Uitleg van de actie

✓ Gemeente en vakspecialist zijn aanwezig

✓ Ruimte voor vragen

Aanmelden informatieavond

Alle informatie op een rijtje

Om het u makkelijk te maken hebben wij het uitzoekwerk al voor u gedaan. We hebben vakspecialisten in de regio gevraagd een aanbod te doen en dit vergeleken op basis van ervaring, garanties en prijs. Onze technische adviseurs hebben hieruit het beste aanbod gekozen. Daarna hebben wij met de vakspecialist vaste prijzen afgesproken. Deze informatie is opgenomen in een informatiepakket. Zo komt u niet voor verassingen te staan wanneer u de offerte ontvangt.

✓ Hoge kwaliteit isolatiemateriaal

✓ Lange garanties en een ervaren installateur

✓ Standaard prijzen, geen verrassingen

Bekijk het informatiepakket

Hoe kunt u meedoen?

Bekijk hier stap voor stap hoe u kunt profiteren van de voordelen van de actie.

Hoe wij het beste aanbod voor u vinden

Bekijk hier hoe deze actie tot stand is gekomen.

Meer dan 6000 woningeigenaren gingen u voor!

"Voordat er vloerisolatie in mijn woning lag, liep ik vrijwel altijd rond met sloffen of dikke sokken. Nu komt er geen kou meer door de vloer heen en kan ik zonder sloffen rondlopen.  En de spouwmuurisolatie zorgt voor veel minder tocht in huis. Vroeger voelde ik kou in mijn nek als ik bij de muur zat. Nu is dat niet meer het geval! Omdat de gemeente een collectieve actie organiseerde, hebben wij meegedaan!"

Idelette | Isolatieactie Papendrecht 2017

Lees meer ervaringen

Ervaring Idellete kxji5w

"Wij hebben onze vloer en spouwmuur laten isoleren en het is nu gewoon warmer in huis. Als we in de ochtend de verwarming aan doen is het gauw warm. Ook merken we dat de vloer warmer is. We zaten al langer na te denken over het isoleren van onze woning, dus toen we het aanbod van de gemeente zagen, zijn we daar op ingegaan. Alles verliep heel vlot en de installatie is binnen een dag geregeld!"

Leo | Isolatieactie Hendrik Ido Ambacht

Lees meer ervaringen

 MG 2031 1 ni3ra9

Hoe werken vloer- en bodemisolatie?

Vloerisolatie is over het algemeen de beste manier om de kruipruimte of vloer te isoleren. Vloerisolatie wordt aan de onderkant van de begane grondvloer (de bovenkant van de kruipruimte) aangebracht. Dit kan bij zowel houten vloeren als betonnen vloeren. Door het isoleren van de vloer vanuit de kruipruimte gaat via de vloer geen warmte meer naar de kruipruimte verloren. Tijdens de winter zal de geïsoleerde vloer de warmte in huis houden en ook warmer aanvoelen. Dat zorgt voor een beter wooncomfort en een verlaging van de stookkosten. Is de kruipruimte niet hoog genoeg (50 cm of lager) dan is bodemisolatie een alternatief. Hierbij wordt een laag isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte verspreid.

20191027 132825 wfcj2m

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Met spouwmuurisolatie voorkomt u dat warmte via de muren uit het huis weglekt. Uw woning blijft beter warm in de winter en koeler in de zomer. Dit zorgt voor meer comfort en u bespaart tot wel 15-25 procent op uw stookkosten. Spouwmuurisolatie wordt aangebracht in de spouw (de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur). Het is een makkelijke en kostenefficiënte manier van isoleren van uw muur. Het vullen van de spouwmuur gebeurt door een isolatiespecialist. Door gaten te boren in de voegen van de buitengevel kan isolatiemateriaal in de spouwmuur gespoten worden. Dit kan met verschillende soorten isolatiemateriaal, zoals EPS-parels of minerale wol. Spouwmuurisolatie is meestal in een dag toegepast en u heeft geen overlast in huis.

Isolatie spouwmuur xnotcd

Veelgestelde vragen over vloer- en bodemisolatie

Veelgestelde vragen over muurisolatie

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Irma Andre Jooskopie llbryf
Logo Nijmegen rgb atlgqu

Duurzaam wonen in Nijmegen

Met simpele tips kunt u thuis energie besparen. Dat is de eerste stap naar een duurzame woning, waar u geen spijt van zult krijgen. Wij bieden u deze website aan om u verder op weg te helpen met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. Daarnaast kunt u bij de gemeente terecht voor een adviesgesprek over duurzaam wonen (bij Loket Duurzaam Wonen Plus). Met een duurzaam huis bent u voorbereid op de toekomst. Nijmegen wil in 2045 geen aardgas meer gebruiken voor het koken en verwarmen van woningen (zie nijmegen.nl/aardgasvrij) en een energieneutrale stad zijn.