Ga direct naar hoofdcontent

Isolatieactie - Hoeksche Waard

Het verduurzamen van uw woning is veel makkelijker en leuker wanneer dat gezamenlijk kan. Daarom organiseren wij in samenwerking met de gemeente de isolatieactie voor u en uw buren!

  • Goede prijs door groepsvoordeel

  • Betrouwbare vakspecialist

  • Altijd een offerte op maat

Ontvang persoonlijk aanbod

De stappen

Alle informatie op een rijtje

Om het u makkelijk te maken hebben wij het uitzoekwerk al voor u gedaan. We hebben vakspecialisten in de regio gevraagd een aanbod te doen en dit vergeleken op basis van ervaring, garanties en prijs. Onze technische adviseurs hebben hieruit het beste aanbod gekozen. Daarna hebben wij met de vakspecialist vaste prijzen afgesproken. Deze informatie is opgenomen in een informatiepakket. Zo komt u niet voor verassingen te staan wanneer u de offerte ontvangt.

  • Hoge kwaliteit isolatiemateriaal

  • Lange garanties en een ervaren installateur

  • Standaard prijzen, geen verrassingen

Download het informatiepakket

Hoe wij het beste aanbod voor u vinden

Bekijk hier hoe deze actie tot stand is gekomen.

Andre vertelt u graag meer over onze aanpak in deze video:

Bekijk de video

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Gemeente Hoeksche Waard

De ambitie van gemeente Hoeksche Waard is om in 2040 100% energieneutraal te zijn. In onze ‘Energievisie Hoeksche Waard 2016-2020’ zetten we in op besparen van de energiebehoefte, opwekken van duurzame energie en duurzame mobiliteit. Op verschillende manieren willen we bedrijven stimuleren om energie te besparen.

Meer dan 66.000 bewoners deden al mee aan onze acties

"Voordat er vloerisolatie in mijn woning lag, liep ik vrijwel altijd rond met sloffen of dikke sokken. Nu komt er geen kou meer door de vloer heen en kan ik zonder sloffen rondlopen.  En de spouwmuurisolatie zorgt voor veel minder tocht in huis. Vroeger voelde ik kou in mijn nek als ik bij de muur zat. Nu is dat niet meer het geval! Omdat de gemeente een collectieve actie organiseerde, hebben wij meegedaan!"

Idelette | Isolatieactie Papendrecht 2017

Lees meer ervaringen

Blije bewoners voor huis

"Wij hebben onze vloer en spouwmuur laten isoleren en het is nu gewoon warmer in huis. Als we in de ochtend de verwarming aan doen is het gauw warm. Ook merken we dat de vloer warmer is. We zaten al langer na te denken over het isoleren van onze woning, dus toen we het aanbod van de gemeente zagen, zijn we daar op ingegaan. Alles verliep heel vlot en de installatie is binnen een dag geregeld!"

Leo | Isolatieactie Hendrik Ido Ambacht

Lees meer ervaringen

Blije bewoner voor huis

Veelgestelde vragen over vloer- en bodemisolatie

Veelgestelde vragen over muurisolatie

Bent u nieuwsgierig?

U kunt zuch vrijblijvend aanmelden voor de actie of het informatiepakket bekijken. In dit informatiepakket vind u alle benodigde informatie over de collectieve actie.

Download het informatiepakket Ontvang persoonlijk aanbod

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket