Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen voor VvE's

Energie besparen als VvE: waarom en hoe?

Er zijn steeds meer manieren om energie te besparen. Maar wat mag u wel en niet doen als uw woning onderdeel is van een VvE? En wat kunt u gezamenlijk met de VvE doen. Wat zijn de handigste tips om energie te besparen? Regionaal Energieloket helpt u graag op weg.

Op 12 oktober om 19:30 organiseren wij een online informatieavond: een live presentatie op internet. Hier leggen we uit hoe u energie kan besparen met uw VvE. Ook

In de online informatiebijeenkomst behandelen we de meest gestelde vragen rondom energie besparen als VvE. De thema’s zijn:

  1. Nederland Aardgasvrij: wat betekent dat voor VvE's?

  2. Energie besparende maatregelen voor VvE's

  3. Tips voor meerjarenonderhoudsplan en besluitvorming

  4. Subsidies en financiering

  5. Vraag & antwoord

Aanmelden informatieavond

U bent zelf niet in beeld tijdens de presentatie. Er is ruimte om vragen te stellen via de chat. U kunt zich aanmelden via bovenstaande knop. Meld u nu alvast aan en ontvang kort van tevoren een herinnering.

Kunt u niet op de datum van de informatiebijeenkomst? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om de presentatie terug te kijken.

Achtergrond

Omdat in een VvE verschillende onderdelen van het gebouw gezamenlijk bezig zijn, zullen veel energiebesparende maatregelen samen alleen samen de VvE uitgevoerd kunnen worden. Door energiebesparende maatregelen met de VvE toe te passen, kunt u flink besparen op uw eigen of gezamenlijke energierekening en het comfort in uw woning en het pand verhogen. Ook draagt u bij aan een beter milieu.

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket